8 Септември, 2023 07:21 5 094 6

Промениха статута на редица имоти - Септември 2023

  • правителство-
  • имоти-
  • промяна-
  • статут

НСА "Васил Левски" получи имоти в Несебър

Промениха статута на редица имоти - Септември 2023 - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството обяви три имота за публична държавна собственост и ги предоставя за безвъзмездно управление на Националната спортна академия „Васил Левски“. Имотите се намират в местността „Акротирия“ на гр. Несебър и представляват самостоятелни обекти в съществуваща сграда. В предоставените помещения спортната академия ще може да провежда занятия, курсове и програми със студенти, работа с деца в неравностойно положение, обучения на деца и ученици в различни видове водни спортове, водно спасяване и други.

Министерският съвет обявява имот на Българската агенция по безопасност на храните, който досега е със статут на частна държавна собственост, за имот-публична държавна собственост. Той се намира в Ботевград и служи за осъществяване служебните задължения на служители на Областна дирекция по безопасност на храните - София област.

С решение на Министерския съвет имот в гр. Кюстендил променя статута си от частна държавна собственост на публична държавна собственост. Поземленият имот, който е с предоставени права за управление на Висшия съдебен съвет, е с площ от 1831 кв. м. и в него са намира четириетажна сграда. Той осигурява зона за сигурност и обезпечава дейността на магистрати и служители, както и достъпа на гражданите до Съдебната палата. Той се намира в град Кюстендил, ул. ,,Гороцветна“ № 29-А.

С решение на правителството Агенцията за държавна финансова инспекция получава безвъзмездно за управление имот - публична държавна собственост в гр. Смолян. Имотът се намира в административна сграда на бул. ,,България“ № 14 и е със застроена площ 32 кв. м.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    8 1 Отговор
    Далавера, далавера - песен от фолклора

    Коментиран от #4

  • 2 А ха

    7 2 Отговор
    Ясно защо в Несебър.....
  • 3 Брашнян чувал

    6 1 Отговор
    30+ години, законно избрани народни представИтели и още има за крадене!
  • 4 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Баце":

    Сега не е Баце а подмяната,затова няма да брецате
  • 5 ИНПЕКСА

    1 1 Отговор
    И аз търся да се докопам до нещо държавно....
  • 6 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 0 Отговор
    Тва са дребни имотни игрички. Ние цяла България приватизирахме....труда на народа заграбихме