Last news in Fakti

19 Ноември, 2013 14:39 2 255 3

Гигантски среден пръст в двора на къща

  • къща-
  • великобритания-
  • скулптура

Ръка с височина 3.5 метра се появи в двора на английска къща, чийто собственик е притежател на стрийптиз клуб. Причината за огромният среден пръст обаче не е защото клубът се помещава във въпросната къща. Това е отмъщение на 59-годишния Алън Марковиц, който купил имота в съседство на този на бившата си съпруга и поставил скулптурата, за да може Тифани (бившата съпруга) да го вижда от прозореца си. Ръката се вижда много добре и нощем, тъй като Марковиц я осветява с прожектори.

Цената на въпросното произведение на изкуството е 7000 USD, но това е нищо в сравнение с „възможността да показваш среден пръст на бившата си жена всеки ден”, казва Марковиц през британското издание Dailymail. Информацията излиза на бял свят, след като дъщерята на Тифани – Лея пуска снимка в Twitter с изглед от прозореца си към въпросната скулптура с текст: „Колко психично болен трябва да си, за да купиш къща до тази на бившата си жена и после да издигнеш статуя като тази?”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Тоя явно още я обича.
  • 2 Geizer Prostak

    0 0 Отговор
    otmastitelno qvno dosta kinti e izmukala sled razvoda
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    На мастията с любов!