2 Декември, 2013 09:00 4 069 0

Нови екстри за потребителите на imot.bg

  • imot.bg-
  • услуги-
  • потребител

По-удобен и по-бърз начин за търсене на подходящия имот и проследяване на дадена оферта предлага вече най-големият сайт за недвижими имоти imot.bg. Нововъведените екстри предоставят бързо и лесно намиране и запазване на важната за потребителя информация. Критериите за търсене, които задава, могат да бъдат запазени и използвани и в бъдеще.

За да е информиран за всяка новопубликувана обява, която отговаря на зададения от потребителя филтър за търсене, той може да се абонира и да получава известия за тези обяви в момента на публикуването им.

Ако дадена обява представлява интерес за него, но цената й в момента не е удовлетворяваща, потребителят може да се абонира за получаване на известия при всяка промяна в цената й. В същото време тази обява се записва в личния „Бележник” на потребителя. Платформата дава възможност в „Бележника” да се пише лична бележка към обявата, както и да се поставите оценка (видима само от потребителя).

Друга възможност, която предоставят от imot.bg с цел ограничаване на некоректните участници на пазара, е всеки потребител при преглед на обява не само да може да съобщи за нередност, но и да я добави в своя личен „Черен списък”. Така при следващо търсене той ще има възможност да изключи от резултата всички обяви публикувани от лица добавени в списъка.

Всички нови допълнения в сайта са напълно безплатни и достъпни за всички регистрирани в imot.bg потребители. Регистрацията е с минимални изисквания - email и парола или може да използвате профила си от Facebook, Google+ или Probook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА