12 Декември, 2013 00:57 2 344 0

Броени дни за участие на преференциални цени в Българска Строителна Седмица

  • българска строителна седмица-
  • иец-
  • изложение
Броени дни за участие на преференциални цени в Българска Строителна Седмица - 1

Водещи компании в строителния бранш в България потвърдиха участието си в международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска Строителна Седмица, която ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София.

До края на декември желаещите да участват в изложението фирми все още имат възможност да се възползват от преференциалните цени.

Основните акценти на изложението и през 2014 г. ще са зеленото строителство и енергийната ефективност. Сред експонатите ще са строителни материали, бои, лакове, покривни системи и конструкции, както и фасадни изолации. Посетителите ще могат да видят дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване. На изложението ще бъдат представени иновациите в строителната техника, машини и инструменти. Форумът провокира вниманието и на фирми, занимаващи се с фотограметрия, картография и геодезически инструменти.

Дискусията "Да събудим строителството" ще привлече интереса на всички участници в Българска Строителна Седмица, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш. Специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“ и тази година ще бъде създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването - www.misiamoiatdom.com .

За първи път през 2014 г. паралелно със строителния форум ще се проведе и специализирано изложение SofiaLogExpo (логистика, складова техника и оборудване) и Security Expo – XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение  и оборудване на „интелигентни сгради“. Комбинирането на събитията, които са отправна точка за индустрията, ще привлече по-голям международен посетителски интерес и ще събере доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА