Last news in Fakti

15 Януари, 2014 16:10 1 619 0

Три паралелни международни изложения през март в София

  • иец-
  • строителство-
  • логистика
Три паралелни международни изложения през март в София - 1

Българска Строителна Седмица, SofiaLogExpo и Security Expo ще се проведат за първи път паралелно  от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство, специализирано изложение за логистика, складова техника и оборудване и XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“ се очаква да  привлекат значителен посетителски интерес. Провеждайки се едновременно, форумите ще представят нови идеи и възможности, като по този начин ще увеличат ефекта за деловите участници и изложителите, за потребителите на продукти и услуги в трите сектора. 

Sofia LogExpo  ще предложи място за В2В среща на професионалисти, ангажирани във веригата от услуги, насочени към логистично осигуряване, дистрибуция и складиране на стоки, както и на производителите, дистрибуторите и търговците на тези стоки.

Събитието има за цел да предостави професионална платформа за представяне на иновативни проекти, най-съвременни комуникационни и информационни системи за управление на материални потоци, специализирани транспортни средства, гъвкави складови решения и цялостно складово управление.  През първия ден на изложението ще се проведе семинар  за  цялостни ERP решения в логистиката.

Своето 21-о издание ще отбележи и международната специализирана изложба Security Expo. Организирано от Агенция Булгарреклама и Българската търговско-промишлена палата,  събитието ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Security Expo е най-големият и важен форум в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби за сигурност и безопасност на Балканите. Security Expo е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

Компании,  развиващи се в областите, представени от Security Expo и Българска Строителна Седмица, ще бъдат представени на специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“, създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването.

Петото издание на годишната конференция BUILDINGREEN ще се проведе през първия ден на на 14-ата международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица. Основни теми ще бъдат последните тенденции при енергийната ефективност на сградите и санирането на сградния фонд – приоритети, стратегии и политики 2014–2020. Акцент във втория ден на изложбата е дискусията "Да събудим строителството", която ще привлече интереса на всички участници, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА