14 Юли, 2004 00:00 425 0

20 на сто от абонатите ще доплащат топлинна енергия

  • големи-
  • топлофикация-
  • няма големи разминавания
До момента са готови само 21% от изравнителните сметки на абонатите на столичната топлофикация. По тях те имат да доплащат на дружеството около 1 млн. лева, съобщи вчера търговският директор на "Топлофикация София" Елена Попова.

Обяснението на този факт е, че става въпрос за изравнителни сметки на абонати, които са били на топлинно счетоводство за първи път през изминалата зима. При всички останали случаи доплащане или връщане на такива големи суми не би било нормално, тъй като фирмите за топлинно счетоводство би трябвало да се взели предвид потреблението на парно и топла вода от предишната година и да няма големи разминавания. За това лято повечето фирми, обслужващи абонатите на столичната топлофикация, обещаваха именно това - да няма големи разминавания, тъй като обслужват клиентите вече за втора или трета година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА