31 Януари, 2014 17:43 1 646 0

Строителството – от идейния проект до завършването на обекта

  • iec-
  • строителство

Сдружение “Български врати, прозорци и фасади” празнува 10-годишен юбилей и ще се представи със собствен щанд на международното специализирано изложение

Строителството – от идейния проект до завършването на обекта - 1

“Български врати, прозорци и фасади” е организация, която винаги е била и ще продължи да бъде отворена към всички заинтересовани страни, участващи в строителния процес – от идейния проект до завършването на обекта. Следвайки тази посока, Сдружението ще се представи със собствен щанд на предстоящото 14-о издание на Българска Строителна Седмица. От 19 до 22 март в Интер Експо Център - София международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще покаже енергоспестяващите тенденции в бранша, а водещи фирми в строителния бранш ще демонстрират най-новите оригинални решения.

Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти в строителната индустрия от България и страни от Югоизточна Европа. Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии на едно място.

Български и чуждестранни фирми производители, търговци и вносители на врати, прозорци, заключващи системи, обков, профили, стъклопакети, уплътнители и машини за производство са обединили интересите си в Сдружение “Български врати, прозорци и фасади”. Освен елегантния дизайн, качественото изпълнение и монтаж, тези продукти трябва да отговарят на редица общоевропейски и специфични национални разпоредби и стандарти, разказва г-н Димитър Иванов, председател на организацията. Според него фирмите в строителния бранш отново трябва да повярват, че изложението Българска Строителна Седмица е изключително важно за региона. Специалистите от Югоизточна Европа и Балканите трябва да го посещават, за да „могат да си сверят часовника“ и да знаят, че са в крак с най-новите тенденции, технологии и материали за производство. Цялото интервю с г-н Иванов можете да прочетете тук >>>

Международният строителен форум ще се проведе паралелно с изложенията SofiaLogExpo и Security Expo, като по този начин привлича по-голям посетителски интерес и увеличава ефекта за деловите участници и изложителите.

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА