Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 09:00 18 213 2

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • апартамент-
  • къща

Най-луксозните апартаменти за продажба през изминалата седмица

Двойно по-евтини са луксозните апартаменти в големите български градове в сравнение със София. Повечето от предложенията са имоти разположени в сгради ново строителство и луксозно обзаведени. Цените се движат в рамките от 220 000 EUR до 270 000 EUR. Оферти на подобни цени могат да се намерят за апартаменти в централните части на Пловдив, Бургас и Плевен.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Център (Пловдив) – 240 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ240 кв.м. Намира се в нова сграда с АКТ 16. Прозорците са с белгийска дограма с четирисезонно стъкло. Кухненските мебели са вградени. Баните са също луксозно оборудвани. Имотът разполага с отлична панорамна гледка.

2. Лазур (Бургас) – 240 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 194 кв.м. Намира се на последния етаж в нова сграда и разполага с отлична панорама. Предлага се напълно обзаведено и оборудвано. На разположение на бъдещия собственик е и тераса с барбекю с площ 35 кв.м. Две от спалните също разполагат със собствени тераси.

3. Кършияка (Пловдив) – 225 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 200 кв.м. Намира се близо до хотел „Санкт Петербург”, както и в близост до моста на Герджика и р. Марица. Бъдещият собственик също така получава мазе и подземен гараж, които са включени в цената.

4. 9-ти квартал (Плевен) – 265 000 EUR (виж повече)

Площта на апартамента е 245 кв.м. Разположено е на две нива и разполага с осем тераси. Имотът разполага с цялостно подово отопление, три климатика и се продава напълно обзаведен. Също така разполага и с два гаража с дистанционна врата с площ от 50 кв.м и мазе от 26 кв.м.

5. Център (Бургас) – 220 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 170 кв.м. Имотът се намира в сграда разположена в близост до Славейковото пазарче и турското консулство. Жилището се предлага луксозно завършено и напълно обзаведено. Подовата настилка в стаите е масивен дъбов паркет, в кухните и коридора - гранитогрес, в баните фаянс и теракот. Мебелите са от масивно дърво, а холовите гарнитури са кожени. Във всички стаи има климатици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Умоляваме организаторите за обзорна-панорамна снимка на имота
    подлежащ на продажба в гр.ПЛЕВЕН!....Ако има възможност !