22 Февруари, 2014 09:34 30 837 15

Венета Райкова иска 143 000 EUR за жилището си

  • imot.bg-
  • жилище-
  • венета райкова

Известната телевизионна водеща Венета Райкова реши да продаде жилището си в луксозния комплекс Casa Viva в столичния квартал Изток за 143 000 EUR, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Причината е, че иска да го замени отново с апартамент три стаи, но в южните квартали на София. „Приятели, търся да си купя апартамент с три спални в Бояна или Драгалевци, и съответно продавам моя с две спални в резиденция в кв. Изток. Апартаментът ми не е обвързан с кредити и е отлично обзаведен, с тераса над басейна”, написа преди часове в своя Facebook профил телевизионната водеща.

Тристайният апартамент в Изток е с разгъната застроена площ 94 кв.м. и се намира на втория етаж на сграда, която е построена през 2008 г. Състои се от трапезария и кухненски бокс; две спални; баня с тоалетна; две тераси. Имотът се продава напълно обзаведен. Разполага с едно паркомясто. Месечната такса за поддръжка на комплекса е 95 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро бекъма

    10 0 Отговор
    Това е онзи гаден апартамент с който не можа да се справи със шумните купони от басейна нали Има стари публикации от жалбите на венета за така нареченият комплекс,,,или потърсете я за коментар нека сама да каже
  • 2 Иван Господинов

    11 0 Отговор
    .аси бардака
  • 3 ...none

    10 0 Отговор
    изглежда ужасно! И комплекса и апартамента.
  • 4 Vasik Atanasova

    8 0 Отговор
    направен е без вкус

    Коментиран от #5

  • 5 omnia mea

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

    Ти пък, било безвкусно. Ламинатчето цепи мрака, много е фьешън и адски си гила с полилея и масата в стил Луи 14. В Попово за настилки тип балатум се избиват, малко му иска на този шедьовър.
  • 6 Бенжаменъ Глонти

    9 0 Отговор
    Кръглата колона, дето е цапната в средата на хола, е много задължаваща. И за тази бърлога иска 2000€/кв.м. чиста площ. Сигурно се избиват да го купят.
  • 7 Бам Бам

    11 0 Отговор
    Този кюмезарник на тази цена? Абсурд! Да не би и собственика да влиза в цената на имота? И какъв кв Изток е това? Уточнете, че е на метри от болницата на 4-ти километър. Трябва да си луд за да дадеш тези пари за това място и за този комплекс. Да го намали на 60 000 евро и може и да успее да го продаде.
  • 8 борислав димов

    8 3 Отговор
    Само талашит и ламинат,а тази локва долу, трябва да е басейна. Всичко това за толкова малко пари?Чудеса стават в България!
  • 9 Камелия Ботева

    5 0 Отговор
    За сефте виждам цветна дограма с бели щори......

    Коментиран от #10

  • 10 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Камелия Ботева":

    Не гледай долу а горе, щорите са в тон с дограмата. Но това да ти е проблема, ако харесваш и имаш пари..., купувай
  • 11 georgi genchev

    5 0 Отговор
    Po hubavo si kupete kyshta ili apartament v Anglia,za 200.000euro,otkolkoto kokosharnika na Veneta...
  • 12 georgi genchev

    5 0 Отговор
    Za 1600euro na kvadrat,mogesh da si kupish navsiakyde iz evropa snosno gilishte,...i chovek tribva da nee nared s glavata ta da si kupi v Sofia.....
  • 13 бай тошо

    2 0 Отговор
    за тези пари Венетчето сигурно гарантира и с...ки до живот
  • 14 The Bear

    6 0 Отговор
    На пръв поглед ми бие на добре обзаведено студентско общежитие - кой откъдето сварил домъкнал по нещо. Това е стилова смесица и цветова какофония трудна за възприемане от човек с елементарен вкус. След преглед на снимките у човек остава чувството на въпьюща липса на уют и нежелание за пребиваване в това пространство. Цената на този имот на това място не е нормално да е над 60000-70000 Евро, а като се вземе пред вид че има и доживотен лизинг за поддръжка по почти 100 Евро на месец, или 1200 Евро на година - дори по-малко - да кажем най-много 60000 Евро. До 143000 остават още 83000 надценка - т.е. 830 пъти по 100 Евро, колкото е една платена любов с красавица съизмерима с Венета. Т.е. за разликата, Венета ще трябва да прави пълна програма на купувача 2 пъти седмично в течение на 8 години....... Аз ко съм ще ми омръзне, пък и тя ще остарее:)))
  • 15 Монго

    1 0 Отговор
    Много си прав, тази перхидролка няма никакъв вкус, като се почне от "неопределения" ламиниран паркет, черните мебели на фона на кафявата дограма и тази червена "булана" на леглото...