7 Април, 2014 09:00 13 108 2

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • наем-
  • жилище

Най-луксозните апартаменти за отдаване под наем през изминалата седмица

Пазарът на луксозни апартаменти, които се отдават под наем, остава свит. Дори отлично обзаведени имоти с всички екстри не успяват бързо да намерят своите наематели. По-лесно е да се отдаде под наем къща в южните райони на столицата с добра транспортна връзка със София, отколкото апартамент в централната част. Причините за това са на първо място цената. Срещу месечен наем от 1700-2000 EUR на апартамент в центъра, може да се наеме нова дизайнерски обзаведена къща в покрайнините на града. Другата причина е трудното намиране на паркомясто. Дори да има едно такова, преобладаващата част от клиентите търсят имот с две паркоместа.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Докторски паметник (София) – 1700 EUR (виж повече)

Апартаментът, чиято площ е 165 кв.м, се намира на ул. „Оборище”. Състои се от хол с трапезарна част, обзаведен кухненски бокс, две спални. Имотът се намира на петия етаж в сграда, която предлага 24-часова охрана.

2. Изток (София) – 2500 EUR (виж повече)

Тристайният имот се намира в сграда, разположена в близост до парк хотел „Москва” и Борисовата градина. Намира се на 4-тия етаж и е с площ от 200 кв.м. Сградата се състои от 8 жилища и в нея има ресторант, фитнес, солариум, масажи, сауна, козметика, които се ползват на преференциални цени от наемателите. Състои се от всекидневна, кухненски бокс с трапезария, две спални, гардеробна, баня с джакузи и тоалетна, кухнята е оборудвана с всички необходими вградени уреди.

3. Бриз (Варна) – 1650 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с разгъната застроена площ от 240 кв.м. Намира се на 4-тия етаж на сграда, която е част от затворен комплекс с басейн и озеленен двор. Състои се от три спални, дневен тракт с кухня - бяла и черна техника, хол, голяма панорамна тераса с джакузи.

4. Кършияка (Пловдив) – 900 EUR (виж повече)

Апартаментът се състои от три спални,  и е с площ 200 кв.м. Намира се в сграда зад хотел „Санкт Петербург”. Към имота има гараж.

5. Изток (София) – 3200 EUR (виж повече)

Имотът е с площ 400 кв.м и се състои от обширно антре, холен тракт, самостоятелна кухня, родителска стая с прилежаща баня, две стаи, втора баня с вана, тоалетна за гости. Апартаментът се намира в сграда с луксозни общи части, денонощна охрана и видеонаблюдение. В наема е включена таксата за поддръжка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 3 Отговор

    Коментиран от #2

  • 2 rosica kaleva

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    ТАСЕВ ТАСЕЕВ СКОРО / ГОСПОДИН/ НЯМА ДА ТЕ КАЖАТ. ГЛЕДАЙ СИ КОМЕКСИ ТЕ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ НА ВСЯКА СТАТИЯ.