Last news in Fakti

9 Юни, 2014 09:00 10 771 2

5-те най-тузарски имота на пазара - Юни 2014

  • imot.bg-
  • лукс-
  • апартаменти

Локацията определя стойността на даден имот. Дали имотът се намира в нова или стара сграда, и дали е обзаведен, също оказва голямо влияние върху това дали може да бъде определен като луксозен или не чак толкова. Разбира се, цената винаги е много голяма. Оказва се обаче, че на пазара се предлагат и не чак толкова скъпи апартаменти. Има много добри предложения на цени под 500 000 EUR.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Витоша (София) – 465 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ от 475 кв.м. Намира се на 7-мия етаж в тухлена сграда, построена през 2007 г. Всекидневната е обградена от френски прозорци. Имотът разполага с 360-градусова панорамна гледка. На първото ниво имотът разполага с просторна всекидневна с трапезария и панорамна тераса, отделна кухня, две спални, всяка със собствена баня и тераса. На горния етаж са разположени дневна зона, голяма родителска спалня с обширен дрешник и индивидуална баня с джакузи и парна баня, тераса.

2. Център (София) – 418 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 151 кв.м. Имотът се продава след основен ремонт с подменени всички инсталации. Височината на помещенията са 3.20 метра. Жилището разполага с три спални, просторна дневна с югоизточно изложение, трапезария с кухня.

3. Дианабад (София) – 400 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира на шестия етаж в тухлена нова сграда. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, три спални, две бани, една тоалетна, мокро помещение и две тераси. Има възможност за покупка на гараж.

4. Докторски паметник (София) – 389 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от150 кв.м. Намира се в тулена сграда, построена през 1945 г. Имотът е с изглед към Докторски паметник. Жилището е стилно обзаведено и декорирано с артистично вградено осветление и осветителни тела. Състои се от кухня, трапезария, хол, три непреходни спални, тоалетна за гости, баня с тоалетна, гардеробно помещение.

5. Лозенец (София) – 420 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 160 кв.м. Намира се в нова сграда с контролиран достъп и луксозни общи части. Състои се от хол с бокс с двойна южна слънчева тераса с прекрасни гледки към парка и френски прозорци, три просторни, светли стаи, две бани. Намира се в близост до Борисовата градина и площад „Журналист”, както и в близост до метростанция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Simeon Petrov

    4 1 Отговор
    за тия пари може да се построи цяло имение със всички екстри
  • 2 Alex Rayong

    0 0 Отговор
    От всички по-горе единствено първият е 'в пазара', ако мога да се изразя така. За всички останали с цена от 2000 евро/кв.м., по-добре си купете апартамент в центъра на Виена - и по-евтино ще ви излезе и наистина ще е инвестиция в имот :). Да не говорим, че ще ви дадат и кредит с лихва около 4% макс и наемът във Виена ще ви е по-висок от вноската по кредита.