Last news in Fakti

28 Септември, 2005 00:00 574 0

Когато изкуството влезе в банята

  • струя-
  • докосвате-
  • водната-
  • водата-
  • серията-
  • дизайн-
  • водната струя
,Смесителите Hansacanyon и Hansamotion на немската фирма HANSA получиха престижния международен приз Red Dot за дизайн на продукт. Със своята иновативна визия и максимална функционалност те се превръщат в истинско бижу за вашата баня. Носещи усещането за непосредствен досег с природата, продуктите на HANSA внасят красота и стил в дома ви, като допринасят за вашия комфорт и естетическа наслада.

Благодарение на специално разработените патрони Hansaeco, имате възможност да пестите до 50% от разхода на вода и енергия, а доказаното им качество гарантира дългогодишна употреба. Тук ви представяме най-интересните серии на фирмата, чиито продукти можете да закупите от официалния представител за България САНИ КОМЕРС.

Оригиналната форма на смесителите от серията Hansacanyon напомня за планински ручей. Вградени термодиоди прецизно отчитат температурата на течащата вода и я оцветяват в различна светлина. Синият цвят индикира, че водата е студена. Ако решите да промените температурата към по-топла, цветът се променя в червено-лилавия спектър. Така се ориентирате дали водната струя е гореща или студена, без да е необходимо да я докосвате.Серията Hansamotion е проектирана, за да създава у вас усещането, че се докосвате до истински водопад. Ръковхватката му позволява лесния контрол на водната струя.
picture:1,20050928_42.jpg,Серията Hansamurano е дело на Bruno Sacco и Reinhard Zetsche. През 2003 г. продуктът печели наградата Red Dot за най-добър дизайн, а през 2004 г. – наградата на Международния форум за дизайн в Хановер. Съвършената геометрична форма на стъкления кръг, в който се излива водата, позволява максимален поток на водната струя. Сякаш потапяте ръцете си в чист планински извор! Стъклото е обработено така, че водните пръски да не оставят следи по него, което улеснява почистването му. Предлага се в три варианта – изчистено, матирано и наситено синьо. Новата разработка на смесителя е без ръкохватка. За да пуснете или спрете водата, не е нужно да го докосвате. Просто прокарвате дланта си над него и системата, отчела вашето биополе, ще се задейства.

Текст: Гергана Лабова


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА