Last news in Fakti

13 Август, 2014 15:07 3 377 0

Камион помете двама докато сменяли гума

  • камион-
  • докато-
  • помете-
  • гума-
  • севлиево

Мъжете са загинали на място

Камион помете двама мъже докато сменяли гумата на закъсал автомобил, съобщиха от ОДМВР-Габрово.

На 13 август тази година, в 3.40 ч., в РУП-Севлиево е получен сигнал за Пътно транспортно произшествие (ПТП) на пътя София – Варна. Инцидента е станал, на около 2 км преди разклона за село Петко Славейков.

Водачът на товарен автомобил „MAN” – 39-годишен мъж от Раковски, движещ се в посока Варна, при излизане от ляв завой, частично навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил товарен автомобил „Mercedes”, който бил спрял на пътното платно за подмяна на задната лява гума.

На място са загинали водачът на „Mercedes”-а – 35-годишен мъж от Пловдив, и 56-годишен велосипедист от Севлиево, който бил спрял, за да му окаже помощ.

На местопроизшествието е извършен оглед.

Водачът на „MAN"-а е изпробван за алкохол - техническото средство е отчело нулев резултат.

По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА