Last news in Fakti

6 Октомври, 2014 13:31 6 436 5

Масов бой в Перник завърши със смърт

  • масов-
  • бой-
  • перник-
  • смърт

Пристигналите на място полицаи установили, че скандалът се е разраснал след употреба на алкохол от група посетители на кварталното заведение

Масов бой в пернишкия квартал „Куциян“ завърши със смъртта на 30-годишен мъж, съобщиха от МВР.

Час след полунощ на 4 октомври, на тел. 112 е подаден сигнал за масов скандал и побой пред местно заведение в пернишкия кв. „Куциян”, в който участвали към 20-30 души.

Минути по-късно, от местната болница било съобщено, че с лична кола бил докаран 30-годишен мъж, чиято смърт е установено от лекарския екип.

Пристигналите на място полицаи установили, че скандалът се е разраснал след употреба на алкохол от група посетители на кварталното заведение.

В болницата бил настанен още един участник в мелето - 22-годишен младеж, който бил с различни травматични увреждания, без опасност за живота.

Сформираните екипи от полицията в Перник започнали разследване. В хода на предприетите оперативни действия в ареста на полицията са задържани четирима мъже, чиято съпричастност към случая се изяснява.

Процесуално-следствените действия продължават.

Кварталът в който е станало мелето е населяван от роми, съобщиха от „Дарик“. Според хора от квартала, мъжът с име Сандо е получил тежки наранявания при мелето и е починал на място.

Наскоро братът ромският лидер в махалата Валери Василев - Методи, който се придвижвал пеша в квартала, бе блъснат умишлено с автомобил. От удара мъжът е със счупен таз, претърпял е операция и все още е на лечение в пернишката болница. 27-годишният шофьор, който след инцидента избяга от местопроизшествието, по-късно бе задържан.

Според запознати едно от разследванията за вчерашното меле е дали не е предизвикано от отмъщение за пострадалия Методи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перничанин

    0 0 Отговор
    Тъкмо се забавлявахме стабиуно и полицията всичко развали
  • 2 Fill Hristovski

    0 0 Отговор
    Абе тва "Австралия" най-отдолу нещо не ми 'аресва :D
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Maurice

    1 0 Отговор
    В резултат на продадения вот за 50 лева, ромите са изпълнили кръчмите и са си пийнали подобаващо. Жалкото е, че полицията не ги е оставила да се избият помежду си!
  • 5 ИРАКЛИЙ

    1 0 Отговор
    В района на Перник има някаква идиотска инициатива за реваншизъм!Каквито са циганите,такива са и българите!
    ...............каквото и да напишем,ТЕ там си остават местнно население
    обречено на простотия!