10 Октомври, 2014 17:55 2 220 1

Крадци хвърлиха пиратка в супермаркет в центъра на София

  • пиратка-
  • крадец-
  • супермаркет

Неприятен инцидент се разигра в супермаркет на ул. „Раковски” в центъра на София в 16,30 часа днес. В опит да задържи крадец охраната на магазина влезе в няколко минутен ръкопашен бой с него и двама негови съучастници. След като с помощта на клиенти крадецът беше свален от ескалатора, един от съучастниците му хвърли пиратка в магазина и избяга, съобщи възмутен читател на Факти.бг.

За щастие няма пострадали клиенти. Проблемът е, че магазинът от известна хранителна верига се намира под земята и единственият достъп и изход до него е посредством ескалаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Крадеца хвърлил пиратка и избягал .... смяааааах ....това е трябвало да се заснеме и в ю тюб и в бокс щеше да утрепа рибата