Last news in Fakti

24 Декември, 2014 14:13 10 241 1

Тежка катастрофа взе две жертви в Алтимир (Снимки)

  • катастрофа-
  • жертви-
  • алтимир

Една жена е загинала на място, а мъж е починал по-късно в болницата

Тежка катастрофа взе две жертви в Алтимир (Снимки) - 1
Снимки: tribali.info

Тежка катастрофа в село Алтимир взе две жертви и прати други двама в болницата, съобщиха от tribali.info. Загинали са един мъж и една жена.

Сигналът за катастрофата в белослатинското село Алтимир, на главен път II-15 за Оряхово е получен в 9 часа.

На прав участък, две коли - "Opel Zafira" и "Audi", се сблъскват челно една в друга. При зверския удар на място е загинала жена, която пътувала в "Audi"-то.

Трима души са откарани веднага с линейка в центъра за Спешна медицинска помощ. Единият от тях обаче е починал в болницата.

Без сериозни наранявания се е разминал само пътникът, на предна дясна седалка в "Opel"-а, който е с фрактура на рамото.

На мястото е пристигнал автомобил на службата за пожарна безопасност и защита на населението. Служители на МВР са извадили пострадалите и тялото на загиналата от смачканите до неузнаваемост автомобили.

"Opel"-ът пътувал към Враца, а "Audi"-то се движело в посока Оряхово. Все още не са ясни причините, довели до адския сблъсък. Една от версиите е неправилно изпреварване, а друга - че яркото слънце е заслепило шофьорите.

Полицаите изясняват подробностите около трагичния инцидент. Участъкът, където е станала катастрофата, вече е разчистен и движението се извършва нормално.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 anonymous

    1 0 Отговор
    Тц тц тц дори и на празниците не спират катастрофите! Много жалко, не знам с какво сме толкова грешни господи, за да ни наказваш толкова! Защо толкова хора прибираш при теб, защо? На кого сме направило толкова лошо, че всеки ден катастрофи! Моля се да спрат, но не те се увеличават. Жалко и без това се топим като нация, а с тези катастрофи главоломно изчезваме от картата.