Last news in Fakti

25 Декември, 2014 10:13 2 982 2

Трима берат душа след катастрофа с 3 коли

  • трима-
  • берат душа-
  • катастрофа-
  • разград

Мъж с бус не е спрял на знак Стоп и е предизвикал инцидента

Трима душа са с опасност за живота след зверска катастрофа с три коли в Разград, съобщиха от полицията в града.

Инцидента е станал на 24 декември в 23.50 часа на кръстовището между бул. "Априлско въстание" и улица "Странджа" в Разград.

По наклона на улица "Странджа", към булеварда, се спускал бус "Volkswagen Transporter", управляван от 76-годишен мъж от село Гороцвет. Той не сприра на знака "Стоп", отнема предимство и удря минаващия по "Априлско въстание" лек автомобил "Skoda Octavia", управляван от 24-годишния мъж от София.

Вследствие на сблъсъка "Skoda“-та удря изчакващия да премине кръстовището "Hyundai Atos", управляван от 59-годишния мъж от Разград.

В болница са откарани шофьорът на буса, който е бил контактен и с фрактура на шиен прешлен и пътуващите с него 52-годишна жена, която е с контузия на главата и 30-годишен мъж от софийското село Балша, който е с рана на главата.

Пострадалите са с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кокото

    0 0 Отговор
    РАЗГРАД, 80-годишен шафьор, какво искате повече ...........
  • 2 майка му на коко

    0 0 Отговор
    кокото ти искаш горещ тиган