Last news in Fakti

2 Януари, 2015 14:07 3 380 2

Намериха мъж обявен за общодържавно издирване

  • общодържавно издирване-
  • откриха-
  • полиция-
  • мвр

На 42-годишния Ю.Н е наложена полицейска мярка за 24 часа

Полицаи от Нови Пазар откриха 42-годишен мъж обявен за общодържавно издирване, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.

Вчера, около 22:50 часа в град Каспичан от служители на Районно управление „Полиция”-Нови Пазар е извършена проверка на мъж, намиращ се в района на ЖП гара. Установено е, че това е 42-годишния Ю.Н. от село Църквица, обявен за общодържавно издирване от средата на месец декември 2014 година с мярка за задържане, по присъда на РС София, в размер на една година и два месеца лишаване от свобода.

На основание чл.72, ал.1, т.6 от ЗМВР Ю.Н. е задържан в РУ-Нови Пазар за срок до 24 часа. Предстои привеждането му в ареста на ОС „ИН” в град Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хихи

    1 0 Отговор
    Как са успели ?

    Коментиран от #2

  • 2 мвр

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "хихи":

    ами успяват хората