Last news in Fakti

7 Януари, 2015 13:26 2 409 2

Младеж задигна три коли за ден

  • младеж-
  • задигна-
  • три-
  • коли-
  • кражба

И трите били с отключени врати и контактни ключове в ключалката

Оправен младеж от варненското село Гроздьово успял за един ден да задигне три автомобила, съобщават от полицията в морската ни столица. Автоджамбазът обаче бил значително улеснен от небрежните собственици.
 
Разплитането на кражбите започнало след като 37–годишен жител на с. Цонево потърсил помощ в полицията, тъй като установил, че автомобилът му - Opel, паркиран пред дома му в селото – е изчезнал. Пред разследващите той си признал, че бил оставил вратите на колата отключени, на всичко отгоре и контактният ключ бил в ключалката. 
 
В хода на проведените оперативно - издирвателни действия криминалистите установили и задържали извършителя 22-годишен мъж от село Гроздьово, осъждан. Те намерили и автомобила в село Величково и го върнали на собственика. 
 
При продължилото разследване станало ясно, че същия ден младежът е успял да открадне още два автомобила, собственост  на мъж от с. Величково. Интересното е, че колите му – Opel и Audi –паркирани пред дома му, също били оставени с  отключени врати и контактни ключове в ключалката. 
 
Автомобилите са намерени и върнати на собственика им. По случаите са образувани досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ЛУД
    НЯМА КАКВО ДА ПРАВИ
    КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА КРАДЕШ КОЛИ И ДА ГИ ОСТАВИШ ПРЕД ДОМА СИ
    ОТКЛЮЧЕНИ И С КЛЮЧОВЕ НА ТАБЛОТО

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Няма никакъв смисъл, по логично е ако са стари да ги покриеш в някое хале и да свалиш номерата и да ги развасоваш за части, а ако са нови да ги скриеш временно и да ги продадеш.
    Но кажи ми логично ли е да слезеш от колата си, да я оставиш отключена и на всичкото отгоре да оставиш ключовете вътре и да се прибереш вкъщи или да отидеш някъде по работа?