Last news in Fakti

8 Януари, 2015 21:27, обновена 8 Януари, 2015 22:54 13 723 19

Мъж и жена разстреляни в София

  • разстреляни-
  • мъж-
  • витоша

Мъж и жена са открити тази вечер разстреляна на улица "Йордан Стубел" в столичния квартал "Витоша". Това съобщиха източници на Факти.бг.

От МВР уточниха по-късно, че сигналът за инцидента е получен в 20.30 часа днес на тел. 112.

Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Констатирана е смъртта на двамата. Установена е самоличността им - мъж на 48 и жена на 42 години. На място се направи оглед.

Сигналът е подаден от съсед на убитите - Митко Дамянов и съпругата му - Наталия. Мъжът е бивш строителен предприемач.

Убийството е станало между две кооперации. Категорично става въпрос за умишлено убийство. Версии тепърва ще се градят, но основната вероятно ще са неуредени бизнес отношения.

На мястото на престъплението бяха главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Тодор Гребенаров. Уведомил съм политическото ръководство и прокуратурата, посочи Лазаров и отказа да даде повече подробности.

Работата по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента предстои.

Най-вероятно става въпрос за поръчков разстрел, тъй като се предполага, че убиецът е издебнал семейството пред блока, в който то живее, изчакал е мъжът и жената да слязат от автомобила им, открил е огън по тях, след което е избягал.

Мястото е изключително тъмно и затова е извикан и екип на пожарната, който да освети сцената на двойното убийство, за да могат следствените екипи от СДВР да свършат своята работа.

Справка в архивите наистина показва, че преди време Митко Дамянов се е занимавал със строителен бизнес. Името му обаче се свързва и с десетки недоволни граждани, които твърдят, че бизнесменът е вземал пари "на зелено" за строежи, а след това не е изпълнявал уговорките си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    3 1 Отговор
    Браво на поръчителите точно така се прави.Още два три такива случая и строителните босове, ще се замислят преди да продават на дупка имоти и да цоцкат на хората парите.И може би това не са поръчители ами ожилиният човек е решил да ги ликвидира.
  • 2 от Одвъдното

    1 3 Отговор
    Ей японец що не си направиш Харахири? Като те гледам колко си зле, за да се радваш на чужда смърт, само това те спасява. Знаеш ли колко хора сега страдат за тяхната загуба, а ти се радваш при положение, че не е сигурно това което пише в статията.
  • 3 Кирето

    4 1 Отговор
    "Името му обаче се свързва и с десетки недоволни граждани, които твърдят, че бизнесменът е вземал пари "на зелено" за строежи, а след това не е изпълнявал уговорките си" - ти можеш ли да четеш изобщо ? Я ми кажи - как би се почуствал ТИ някой да те завлече с десетки хиляди евра и то не само единичен случай ?Я сега събери тези пари ама умножени по 20-30 и повече колкото казват че са недоволните граждани и асимилирай получената сума в малкия си мозък !В България убиват за много по малко ! От такива хора сме на това положение КАПИШ - или викаш че е случайно ? Смях ! Да ги чистят ! Само така ще се оправим !
  • 4 BOBO

    1 1 Отговор
    Браво само така !!!!!!!!!
  • 5 Baj Ivan

    1 0 Отговор
    Най-доброто правосъдие в България.

    Всички измамници го заслужават !!!!!!!!!
  • 6 я съм от село

    2 0 Отговор
    това е пътят да се оправим, това се вика правосъдие,на ми се правете на ощипани госпожици че някой щял да страда за тях
  • 7 някой

    1 0 Отговор
    БОГ забавя но не забравя!!!!!!!!

    Коментиран от #13

  • 8 така трябва

    1 0 Отговор
    Естествено , прав си !
    там където няма държавно правосъдие - влиза Частното правосъдие..

    там няма болни съдии,болни прокурори,вещи лица...

    "9Х19 Пара" и всичко приключа!

    останалите като този да му мислят преди да лъжат

    Коментиран от #10

  • 9 боре

    0 0 Отговор
    Какво ще кажете за Петър Калпакчиев и Митко Димитров
  • 10 един от многото

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "така трябва ":

    доктора предписва .45АСР!!!
    скъпичко, но ефикасно!
  • 11 qqqq

    3 0 Отговор
    На народът вече му писна да го лъжат. Когато виждаш че правосъдната система е страшно корумпирана и пази правата на престъпниците, до такива неща се стига. Аз няма да се учудя скоро и партизанско движение да се появи, '' В името на народа ! '' и БУМ два в главата и един в сърцето.
  • 12 pacoran

    2 0 Отговор
    И аз съм много за това като лъжеш хората и то с доста пари да те утрепат, значи хората могат да плащат кредити и да нямат жилище а тоя да си живурка с парите щастливи е няма как да стане разберете винаги ще има някой по ербап от вас и явно го е уцелил:-)
  • 13 Cox

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "някой":

    Искаш да кажеш, че Бог си е купил пистолет и ги е застрелял ? o.O
  • 14 Станислав Стаменов

    0 1 Отговор
    ''Установена е самоличността им - мъж на 48 и жена на 42 години. ''
  • 15 1234

    0 0 Отговор
    Какви версии ще уточняват бе,то е ясно всичко ,излъгал толкова хора с парите им,то е много близко до акъла.щом краде и няма съд за него,тогава действа закона на джунглата.А да краде още.
  • 16 вуяя

    1 0 Отговор
    ....един ден,всеки получава това,което е заслужил...
  • 17 Vito

    0 0 Отговор
    Ако е прецакал с пари хора така става ! "Да бе мирно седяло - не бе чудо видяло " !

    Коментиран от #18

  • 18 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Vito":

    Не винаги виновен е убитият...понякога може просто да си си вършил работата и пак да те убият.

    Коментиран от #19

  • 19 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Кобрата":

    Да бе просто са се прибирали и някой случайно ги е разстрелял с 8 крушума, тва прилича малко на лафа падна на ножа и се наръга 10-тина пъти, няма случайности в тоя живот разберете го:-)