14 Януари, 2015 13:06 2 014 0

Майка изостави бебето си при детегледачка и не го потърси

  • майка-
  • изостави-
  • бебе-
  • детегледачка-
  • потърси-
  • бургас

Момченцето е било изоставено на Коледа

Майка изостави бебето си при детегледачка и повече не го потърси, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Вчера в 15 часа, 40-годишна бургазлийка сигнализирала в полицията, че в дома й има изоставено от майка си 11 месечно момченце. Тя разказала на полицаите, че е отговорила на подадена във в-к "Ало, Бургас" обява за детегледачка.

В следствие на това, на 25 декември 2014 г. в дома й дошла млада жена с 11 месечното си бебе. Тя й обещала месечно възнаграждение в размер на 1 200 лв. за да се грижи за детето й.

По думите на бургазлийката обаче детето до вчера все още не е потърсено от майката, което я е накарало да алармира полицията.

В резултат на полицейските действия е констатирано, че майка на момченцето е 24-годишна жена от Ахелой, която има още две деца - на 4 и 3 години. Същата нямала постоянни трудови доходи и действително поверила грижата за най-малкото си дете на бургазлийката. По думите на майката на бебето, за грижите си 40-годишната бургазлийка е получила първоначално сумата от 350 лв., но "гледачката" отрича този факт.

С цел изясняване на случая с оставеното без надзор и достатъчно грижа малко момченце, майка му е задържана за срок до 24 часа. Детето с полицейска закрила е настанено в Дом за медико-социални грижи в Бургас.

По случая е образувано бързо досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА