Last news in Fakti

4 Февруари, 2015 12:06 6 092 3

Близо 6 души са задържани при акция в Пазарджик

  • пазарджик-
  • задържани-
  • акция-
  • фалшиви документи

По непотвърдена информация арестуваната група е търгувала с фалшиви дипломи и документи за самоличност

Близо 6 души са задържани при акция в Пазарджик - 1
Снимка: pa-media.net

Близо шест човека са задържани при полицейска акция вчера в центъра на град Пазаржик, съобщиха от pa-media.net.

По непотвърдена информация арестуваната група е търгувала с фалшиви дипломи и документи за самоличност.

Те са хванати от цивилни полицаи вчера непосредствено до кръговото движение до Спортна зала "В. Левски" в града около 14.30 часа.

По свидетелства на очевидци на близко кръстовище е спрян за проверка лек автомобил "Ford Escort" с врачанска регистрация. Част от намиращите се в него са оказали съпротива, при което цивилни полицаи са приложили сила и единият е бил повален на земята. Други са побегнали и се е създало меле.

Трима от задържаните са престояли повече от час с глави, опрени в задното и едно от страничните стъкла на автомобила, с който са се придвижвали. Други трима са били изправени до стената на близкия жилищен блок с ръце зад гърба. За тях е пристигнала полицейска патрулка, с която са отведени, след като на ръцете им също са щракнали белезници.

Живеещи наблизо твърдят, че са местни "наркоманчета". След около час на мястото пристигна криминалистична лаборатория и започнаха процесуалните действия по документиране на случая.

Говорителят на ОДМВР-Пазарджик отказа какъвто и да е коментар в хода на операцията, но уточни, че става въпрос най-вероятно за акция, провеждана от служители на Районното управление на полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Маринов

    0 0 Отговор
    Какво значи около шестима човека ?

    Коментиран от #2

  • 2 хххххххххххх

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Станимир Маринов":

    между 5,5 и 6,5 или за по кратко около 6
  • 3 guest

    0 0 Отговор
    Уникално заглавие. Почти 6 човека или почти са задържани!!!