Last news in Fakti

20 Февруари, 2015 16:08 17 674 16

Нагли крадци си направили петролопровод

  • петролопровод-
  • кражба-
  • крадци

Със собствен петролопровод са се обзавели крадци, съобщиха от полицията в Бургас.

Разплитането на случая е станало след като служители от бургаската жандармерия задържали вчера следобед в бургаския комплекс „Меден Рудник” лек автомобил Opel Astra, с бургаска регистрация, управляван от 53 годишeн мъж от Бургас.

В багажното отделение жандармеристите открили 24 пластмасови туби с вместимост от по 10 литра и 2 пластмасови туби с вместимост от по 5 литра, пълни с течност с мирис на петролен продукт.

В резултат на разследването е установено, че от продуктопровод на „Лукойл Нефтохим” се извършва кражба на гориво.

В изоставен вилен имот, разположен в непосредствена близост до тухлен зид на съседен имот с масивна двуетажна сграда, намиращ се в района между местностите «Райкова къща» и «Кален бурун», е открит изведен кран. При извършения оглед в близост до намерения кран, на около 20 см. височина в зида е открит отвор, затворен с паве, водещ в двора на съседния имот с масивната вила, от който вероятно е извършвано източването на горивото.

Шофьорът на  Astra-та е задържан за срок от 24 часа. Задържано е и второ лице, собственик на масивната вила, като се установява съпричността му към извършеното източване на гориво. Работата по изясняване на фактическа обстановка продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2222

    7 0 Отговор
    Какво стана с измервателните уреди на петролопроводите в нефтопристанището на Лукоил Нефтохим.
  • 2 бай Шиле

    4 0 Отговор
    Не са нагли,а умни крадци!Най-големия крадец е лукойл!
  • 3 mediator37

    4 0 Отговор
    И тоя идиотс Астрата - Димитър Общи... Защо издаде заверата , бе, простако ?!
    Какво по-красиво и благородно от това да крадеш от ултрабандитите Лукойл!
  • 4 mediator37

    1 0 Отговор
    Ало, редакцията, стига на всяка криминална новина сте слагали снимка на полицейски баварец 3-та серия да ме дразните, щото нямам пари да си купя и аз такъв, а чингисите ще разтриват с моите данъци баварец.
  • 5 аха

    3 0 Отговор
    Това е най-сладката кражба- да крадеш от крадеца.
  • 6 тошибиян

    1 0 Отговор
    и аз искам да крада
  • 7 onq s konq

    2 0 Отговор
    Обяснявам ти директно:Или трябва да имаш обществена поэиция,или да си платиш эа да те вкарат в далаверата.Иначе няма крадене:)
  • 8 рико

    1 0 Отговор
    евалата на хората само така,да крадат от тези мошеници дай боже на всеки му по-един кран
  • 9 1313

    1 0 Отговор
    до Бай Шиле коментар №2-НЕ е вярно че ЛУКОЙЛ е най големия крадец Фирмата го добива от земните недра товаря превозва има инвестиции в рафинерията преработва плаща на работници и някакви данъци транспортира до бази съхранява и го продава зо около -80 ст за литър, а господа управляващите вземат 1.20 за литър без да са го помирисали даже.Е питам аз кой е най големия КРАДЕЦ-разбира се че ПРАВИТЕЛСТВОТО

    Коментиран от #12

  • 10 строители

    0 0 Отговор
    А нямало кой да строи Южен поток :))
  • 11 БамБам

    0 0 Отговор
    Доста хитро.
  • 12 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "1313":

    Дали си мислиш че правителството е "най-големия крадец" си е твоя работа,но точно от тоя крадец ти и подобните ти искате ФИНАНСИРАНЕ НА БОЛНИЦИТЕ,ДОФИНАНСИРАНЕ НА БОЛНИЧНИ ПЪТЕКИ,ДОФИНАНСИРАНЕ НА ЖП,ДОФИНАНСИРАНЕ НА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ,ФИНАНСИРАНЕ НА МВР,ДОФИНАНСИРАНЕ НА ЭЕМ. СТОПАНИ,ДЪРЖАВНА ПОМОЩ ЭА ПОСТРАДАЛИТЕ ОН НАВОДНЕНИЯ,НОВИ ПЪТИЩА,ФИНАНСИРАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ПОМОЩИ ЭА СОЦ. СЛАБИ И ИНВАЛИДИ,КОЛЕДНИ ДОБАВКИ,ВЕЛИКДЕНСКИ ДОБАВКИ...И накрая-правителството лошо?!!А беэплатен обяд мн добре энаеш че няма!А истината е повече от простичка:Не искаш ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,А ПРЕДХОДНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО:)Е няма да стане скоро,ако иэобщо стане някога!
  • 13 1313

    0 0 Отговор
    До оня с коня коментар №12 Не искам нито Боковото правителство нито Комунистическото правителство нито съм фен на тъпия ти коментар -Искам правителство ,което да не разпродава на чужденци печеливши Български предприятия за жълти стотинки ,а да ги стопанисва и използва рационално не да тегли милиарди заеми за да си купува избори да тероризира народа с високи ЕВРОПЕЙСКИ акцизи и данъци , а същевременно да им плаща БЪЛГАРСКИ заплати .Докато се кефиш на Тиквун и неговите грабежи щи останеш и без КОНЯ даже и без гащи
  • 14 1313

    0 0 Отговор
    А относно наводненията , жп ,здравеопазване и най вече съдебна система затова са ни на това дередже
  • 15 1313

    0 0 Отговор
    До ОНЯ БЕЗ КОНЯ -с тези разпродажби се извършва до-финансиране на Чешки , Норвежки и каквито се сетиш още пенсионери земеделци меверета и съдебни системи , а нашите доплащания ще ги плащаме когато издоиш коня .
  • 16 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Тожа не е кражба ,а приватизация и то мизжава