Last news in Fakti

20 Март, 2015 12:14 4 030 0

Масово убийство на бебета потресе Франция

  • франция-
  • убийство-
  • бебета-
  • бордо-
  • луша

Масово убийство на бебета потресе Франция,  съобщава в. "Фигаро".

От полицията потвърдиха, че са намерили труповете  на пет новородени близо до Бордо. Трагедията се е  разиграла в къща в близкия град Луша, уточнява в. "Поан".

Кървавата драма започнала да се разплита, след като  в четвъртък бащата открил в хладилна чанта труп на  бебе. При последвалия полицейски обиск били  намерени други четири трупа на бебета във фризера, пише в. "Пари мач".
Семейството има две дъщери на 13 и 15 години.  Следователите смятат, че майката е раждала в  домашни условия и е убивала децата си веднага след  като са се появили на бял свят.  Кметът на Луша Филип Карейер заяви, че той и неговите съграждани са шокирани от новината.

Тя е приета в болница в Бордо, където ще бъде прегледана от гинеколог и психолог. Бащата е в полицията, за да даде показания, съобщава Франс инфо.

Насрочената за петък аутопсия ще разкрие още  подробности около убийствата на бебета. Очаква се  да стане ясно кога и как те са родени и убити.
Това е един от най-тежките случаи на убийство на деца за последните години във Франция. Предишният казус  беше разкрит през 2010 г., когато стана ясно, че  майка е задушила 8 свои бебета веднага след  раждането им.

Психолози смятат, че може би става дума за случай, при който майката отрича и не желае да признае, че е бременна. Това я подтиква да убива новороденото. Все още не е известно какво отключва тази мания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА