Last news in Fakti

3 Септември, 2011 18:05 3 822 0

Син и баща намушкани с джобно ножче при битов скандал

  • шумен-
  • джобно ножче-
  • един в ареста-
  • двама намушкани

Двамата са с опасност за живота

Син и баща бяха проподени с джобно ножче.  Пострадалите са транспортирани в болница в Шумен. Момчето е с прободна рана в белия дроб и множество порезни рани по тялото, а баща му - с прободна рана в черния дроб и порезни рани по тялото. Има опасност за живота и на двамата.

Вчера на телефон 112 бил получен сигнал за разразил се в с. Ясенково битов скандал. Инцидентът, при който 36-годишният М.Х., използвайки джобно ножче, нанесъл прободни рани на 19-годишен младеж и на 39-годишния му баща от същото село, станал около 18.00 часа. Възникналият в питейно заведение в населеното място скандал между двамата по-възрастни мъже привидно приключил. На път за дома си обаче М.Х. срещнал сина на опонента си и двамата се сбили. Тийнейджърът повикал по телефона на помощ баща си. Отново последвало сбиване, при което М.Х. извадил джобно ножче и ранил двамата си противници.

Извършителят е задържан в близост до местопрестъплението. Той  ще остане в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА