6 Юли, 2015 13:26 1 449 0

Спипаха цигари в резервоар за отточна вода

  • цигари-
  • резервоар-
  • оточна вода

Папиросите са превозвани в турски автобус през МП Капитан Андреево

Контрабандни цигари в резервоара за отточна вода от климатика на турски автобус разкриха служителите от мобилна митническа група на Капитан Андреево. В резервоара за конденз е бил изрязан отвор, през който са били вкарани и укрити впечатляващо количество цигари.

С цигари без бандерол се оказал натъпкан и хладилникът на превозното средство и дори аптечката му.  В трите пригодени тайника митническите служители са открили общо 290 кутии цигари от марките „Ashima" и „Ome", всичките без акцизен бандерол и с надпис „For Duty Free Sales Only". Цигарите са собственост на шофьора на автобуса, турски гражданин. Автобусът е пътувал по редовна линия от Турция през България за Румъния.

Цигарите са задържани. На собственикът им е съставен акт, като за обезпечаването му са внесени 500 евро.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА