21 Септември, 2011 13:38 1 421 0

Цигари, тютюн и фалшиви дрехи заловиха на "Капитан Андреево"

  • свиленград-
  • гкпп капитан андреево-
  • цигари-
  • тютюн-
  • менте дрехи

На Митнически пункт “Капитан Андреево” митническите служители са иззели 3761 кутии и 34,3 килограма тютюн от преминаващи граждани, тъй като цигарите и тютюна са били над нормата за безмитен внос, съобщиха от Агенция "Митници".
За същия период по метода на анализ на риска при щателни митнически проверки митническите служители са открили 3 288 кутии и 13,9 килограма тютюн , за които са съставени 54 акта за установяване на митнически нарушения.
На 15-ти срещу 16-ти септември 2011г. на МП “Капитан Андреево” служители на Митница Свиленград извършват проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през България за Босна и Херцеговина. При огледа и са открити и задържани 956 броя текстилни изделия ,в това число детски блузи, ризи, дамски чанти и др. Задържаните стоки са с етикети на световно известните марки-“LACOSTE” , ” GUCCI”, ”TOMY HILFIGER” и др. В същото време на пункта пристигна друг товарен автомобил, пътуващ по същата дестинация и в товарния му отсек при проверката са открити още 130 фалшиви спални комплекти, суичери, мъжки блузи, колани и спортни долнища, носещи етикети на световно известните марки “ADIDAS”, ”BURBERRY”, ”NIKE” и др. с общо количество 130 бр.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА