Last news in Fakti

16 Октомври, 2015 19:02 5 813 4

Задържаха на "Капитан Андреево" кола за 300 хил. евро

  • капитан андреево-
  • задържаха-
  • кола

Колата е трябвало да бъде изнесена за Турция

Задържаха на "Капитан Андреево" кола за 300 хил. евро - 1
Снимка: wikipedia.org

Крадено от Германия „Bentley Continental“, производство 2014 г., задържаха гранични полицаи на ГКПП Капитан Андреево, съобщиха от „Старият мост“.

12-цилиндровият шест хиляди кубиков спортен „звяр“ е трябвало да бъде изнесен за Турция. При проверката на документите на шофьорът – турски гражданин, се оказало, че автомобилът, който се оценя за 300 хил. евро, се издирва чрез Шенгенската информационна система. Най-вероятно е трябвало да бъде изнесен за арабските страни, като за целта са били направени интервенции по рамата.

Гранични полицаи на ГКПП Капитан Андреево предотвратиха и лизингова измама с автомобил. Чисто нов джип „Mercedes Ml350“ пристигнал на пункта за излизане от страната. При паспортния контрол лъснало, че тузарското возило, оценявано за 90 хил. евро, е обявено за издирване в ШИС.

Впрочем, общо 54 МПС-та, обект на финансови измами или кражби задържаха гранични полицаи на ГКПП Капитан Андреево от началото на годината досега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десен

    0 0 Отговор
    Е, така е. Не са отчели на когото трябва и сега греда след греда... Имаше там един, който "звънеше" на ЕГН-та и един дето му диктуваше коя проверка да спре, щото е обещал на един "ловец"...
  • 2 iii

    0 0 Отговор
    Това Бентли дори чисто ново не е струвало 300 хил. евро.
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Важното е да се похвалиме с нещо. А контрабадата за милиарди другаде се отчита.
  • 4 mediator37

    0 0 Отговор
    Турчинът е бушонче. Пак някакъв беден нещастник ще изгори за да свети, а тлъстите риби недосегаеми.