Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 11:23 760 0

Бързо производство за побой над лекар

  • бързо производство-
  • побой-
  • лекар

Районна прокуратура-Хасково образува бързо производство срещу Г.А., на 17 г. от Хасково,  за нанасяне на лека телесна повреда  на длъжностно лице –лекар при изпълнение на служебните задължения.

На 29 октомври 2015 г. 17-годишният младеж отишъл с баща си в хирургията на МБАЛ „Хасково“ в  Хасково за обработка на кървяща рана. Лекарите го препратили за преглед в отделението по Спешна помощ към същата болница. Когато отишъл там, дежурният лекар ги върнал към първото отделение, за да се обработи раната хирургично. В афектирано състояние Г.А. нанесъл един удар в носа на доктора от Спешна помощ. После той и баща му напуснали района на болницата и се укрили. 

Днес, 30 октомври 2015 г., непълнолетният младеж е задържан от полицията за 24 часа по Закона за МВР. 

Районна прокуратура-Хасково е дала указания да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза на пострадалото лице и да се разпитат свидетели. 

В законовия седмодневен срок делото ще бъде внесено в съда. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА