Last news in Fakti

29 Септември, 2011 18:42 11 174 0

Две тежки убийства за пари

  • мвр-
  • софия
Две тежки убийства за пари - 1
Ивайло Спиридонов. Снимка: БГНЕС

Финансови взаимоотношения са станали причина за две тежки убийства в София. Труповете на 27-годишния Емил Д. и 28-годишния Явор И. били открити след подадени сигнали, че мъжете са в неизвестност, предаде Дарик радио. Задържан е предполагаемият извършител - техният познат Владимир Бошнаков, който дължал пари и на двамата.

На 15 септември приятелката на Емил подала сигнал в полицията, че той е изчезнал. Емил обяснил на момичето, че му предстои среща с негов познат, който му дължи пари. Тя получила от приятеля си и запечатан плик с молбата да го отвори само ако се случи нещо с него. По-късно тя получила и есемес от Емил, посочващ точното място на срещата. От тогава мобилните му телефони давали свободен сигнал.
На 27-ми септември полицията арестувала предполагаемия извършител на убийство - Владимир Бошнаков. След неговия разпит следователите установили, че той отговаря с разнопосочни отговори.

При претърсването на дома му бил открит голям черен плик с тялото на изчезналия мъж. Смъртта му е настъпила в резултат на огнестрелна рана в главата.

Заместник-директорът на столичната полиция Ивайло Спиридонов обясни, че е последвал нов разпит на Бошнаков. На него заподозреният решил да заведе униформените до местност, на около 50 км от София, в която полицаите открили силно обгорели човешки останки. По всяка вероятност това са останките на Явор, който също бил дал заем на Бошнаков.

По първоначални данни заподозреният е дължал на единия от двамата убити 15 000 лева.

Владимир Бошнаков е задържан за 72 часа. Според Спиридонов арестуваният се държал странно и трудно се контактувало с него, но все пак признавал за убийствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА