Last news in Fakti

21 Ноември, 2015 15:19 31 740 41

Жена на бизнесмен загина в катастрофа

  • жена-
  • бизнесмен-
  • загина-
  • катастрофа

Съпругът й е шофирал катастрофиралия автомобил пиян

Жена на бизнесмен загина в катастрофа - 1
Снимки: Нов живот

58-годишна жена загина при тежка катастрофа снощи в 1 часа в района на кърджалийското село Глухар, съобщиха от ОДМВР-Кърджали.

Починалата е съпругата на шофиращия катастрофиралия джип 63-годишен Кяшиф Кяшиф. Мъжът е собственик на утвърдената машиностроителна фирма в гр. Джебел. Семейството пътувало от Джебел за Кърджали. Поради несъобразена скорост джипът „Cadillac”, шофиран от бизнесмена се е ударил с лек автомобил. Предполага се, че до удара се е стигнало след предприето неправилно изпреварване.

Кяшиф е настанен в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ без опасност за живота му. Съпругата му е починала на място.

Тестът за алкохол на шофьора с техническо средство отчел 2,32 промила. Той е задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ксенофоб

    2 0 Отговор
    Тая фирма май ремонтира общежитията за бежанците.
  • 2 Vasik Atanasova

    6 0 Отговор
    ТО С ТОЗИ ЕСКАЛЕЙД СЕ МИСЛИ ЧЕ Е БЕЗСМЪРТЕН
    АМУДЖА
  • 3 асдада

    3 0 Отговор
    Едни престъпници по-малко.Да се трепат като искат нас да не ни закачат
  • 4 Румен Янев

    1 8 Отговор
    "Поради несъобразена скорост джипът „Cadillac”, шофиран от бизнесмена е излетял на прав участък, като последвал сблъсък с лек автомобил."......На прав участък и излетял????Това е присъщо са самолетите но за джипка не се връзва.....то пък и една джипка е това ама карай И какво е станало?Не е набрал височина ли за да се удари в насрещния???Човека си е карал нормално но пилота с хамериканската машина летял ниско и го погубил!!!!Ако ми се случи на мен /недай Боже / и оцелея ще му навра в отходния канал цялата изпускателна система от колата си !!!!Боклуци дето си мислят че като са с 25-30 сантиметра над останалите на пътя са богове!!!

    Коментиран от #12

  • 5 БЛ

    4 3 Отговор
    Кое според теб тогава е джип,щом това не е?

    Коментиран от #8

  • 6 БГ

    2 3 Отговор
    еееееееее байганьовци кажете нещо от сорта мир на прахта му егати културата
  • 7 Волен Сидеров

    2 0 Отговор
    щом има алкохол -директно в панделата без възможност за обжалване минимум 5 години
  • 8 Румен Янев

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "БЛ":

    Ще те проясня приятел щом толкова искаш!Та с други думи джип е не това дето е високо колкото мини ван и на пресечена местност един фиат панда ще го направи смешен!!!Джипки са - терано.... паджеро ....ленд крузър и още няколко включая архаичната УАЗ-ка!!!Ескалейда е внушителен но виж клиренса му и междуосието!!!На една бабуна в Рила ще увисне като пран чаршаф!!!То и бусовете са високи в болшинството си но не са джипки!!!
  • 9 sergo

    1 0 Отговор
    търсил си го е си го е намерил,масшала .....
    като излезе от болницата,пак да пийне две уискита и да се опита да излети и другия пат да покуби и майка си ,не само жена си....
    нещасници,заради такива умират невинни хора по патища

    Коментиран от #39

  • 10 Гол Тупан

    2 3 Отговор
    Джипа е само един "МЕРЦЕДЕС"G, Всички останали са несполучливи опити за джип с малки изключения като "Хамър", "Ленд Крузър" "Паджеро "и да не забравяме и УАЗ

    Коментиран от #15

  • 11 Тодор

    0 1 Отговор
    Е,как да кажем,мир на прахта му,като не е умрял!
  • 12 Vasik Atanasova

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Янев":

    РУМБА ДЖИПА Е БРУТАЛЕН
    МНОГО ДОБЪР Е
  • 13 Marieta Marinova

    5 0 Отговор
    за другата кола нещо?
    или в нея не е бил бизнесмен
    да го кучета ядът

    Коментиран от #14

  • 14 tortupolasyn

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Marieta Marinova":

    Другата кола в случая е пречела на излитащия и затова не ги зачитат за хора.
  • 15 Румен Янев

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гол Тупан":

    Абсолютно прав си човек !G Class е достоен за уважение защото е истински ДЖИП а не като тези с роубари от PVC !!! Ескалеид е за тъмни личности в Бронкс и е задължително с джанти дето светят като тиган на месечина!!!Брутален у Люлин пред църквата ... Ха да го видя на Белоградчик ???Обзалагам се на каквото каже ескалейдаджията без никакви претенции ! Аз ще съм с WRANLER - къса база със скомните 121 кончета и естествено ръчни скорости !!!Ха да видим за какво иде реч !!!Лъскавите смехурии дето впечатляват ниските хорица в планината нямат място !!!

    Коментиран от #27

  • 16

    0 3 Отговор
    Жената сигурно е била без колан, заради това не се е отворила и възглавницата, иначе не вярвам че щеше да се стигне до такъв край. Алоо, болните мозъци по долу новината не е за сравнение на джипове, ако сте забелязали изобщо....
  • 17 Румен Янев

    0 3 Отговор
    Опаааа - всички тук сте разбирачи и лепите минуси !!! Карате астрички и корсички и тайно завиждате на богоизбраните които карат тези комбайни и всяват респект на простолюдието !!!Нищо де ....Кяшив Кяшив е бил в Баден Баден говорил е с Кадир Кадир и е слушал Дюран Дюран.... в България е хапнал Кус Кус и е пренебреграл физическите закони влияещи на голямато нещо наречено джип .... резултата е на лице !!!!

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Топа

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Румен Янев":

    Забрави да споменеш , че е играл пинг-понг с Кинг Конг и е бил в Хонгконг.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 инфо

    0 0 Отговор
    освен тъпите коментари да ли джипа е хубав или не , някой обърна ли внимание на "Тестът за алкохол на шофьора с техническо средство отчел 2,32 промила"
  • 21 гост отново

    0 5 Отговор
    За всички разбирачи...първо се научете да пишете с пълен член...освен ако главите ви не са празни...кадилакът е ескалад и много рядко се среща във версия 4х4, обикновено е със задно, американска версия... една голяма баничарка, вероятно и във случая. много е зле, тествал съм го... пс. за да не ме обвините, последните ми ЛИЧНИ ТРИ КОЛИ съм си ги купил нови от магазана...сори, последната беше ДЖИП ауди, лично си го поръчах от завода в Германия...

    Коментиран от #25

  • 22 Владо

    0 0 Отговор
    Те ти още един Максим Стависки по пътищата.
    Сигурен съм, че за пръв път пие 50 грама преди да шофира. А и жена му.... С кой акъл е седнала да се вози?
    Това, което човек сам си направи....
  • 23 Веско

    0 0 Отговор
    Жалко за загиналата жена. За съжаление някои на местно ниво си мислят за НЕДОСЕГАЕМИ. В дълбоката провинция са преплетени като свински черва бизнесмени, съд, полиция. Дори не ги спират от КАТ, защото им познават автомобилите. Не ми се вярва Кяшиф за пръв път да кара пиян.
    АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА.....
  • 24 Връзкар

    0 0 Отговор
    Видяхте ли му номера - К 888888 !!! Сигурно е безсмъртен!

    Коментиран от #34

  • 25 другия гост

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "гост отново":

    Специално за Вас, "разбирачо":
    1.Моделът е Ескълейд (Escalade), a не Ескалад.
    2. Писна ми да чета за Рено Еспейс. Такъв модел няма .Ако спазваме произношението (както трябва и да бъде) моделът е Еспас. Точка.
    3. Добре, постигна своето -изфука се. Аре сега бегом на езикови курсове, че от много мечти по скъпи коли си пропуснал някой друг урок
  • 26 abv

    1 0 Отговор
    Най-лошото е ,че има загинал човек, трагичното е че е съпругата на водача и не по-малко лошото е ,че продължават да си карат с алкохол.

    Крайно време е да криминализират карането с алкохол и да се лежи в затвор .

    Коментиран от #32

  • 27 незнайко

    0 5 Отговор

    До коментар #15 от "Румен Янев":

    Прочетох всички постове. Румен Янев, мислех Ви за човек който не се връзва на детски писания. Вие и Димитър Колев сте мислещи хора, не обръщайте внимание на минусите. Всичко което сте написали за статията е вярно.
  • 28 Българин

    0 0 Отговор
    Само да уточня ! За войната по пътя уж наркобарона Бойко се закани да предприеме драконовски мерки и като се напъна кво стана , ЗАПЕК . Родилната мъка на мисленето , как да се борим с олигофрените на пътя роди нечувана тъпотия - вдигане цената на винетките и зимните гуми хахаха СВЩЕННА ОЛИГОФРЕНИЯ. Коя от тези две мерки виждате , като причина за тази катастрофа ?!
  • 29 гостът

    0 0 Отговор
    ха-ха...да ама не..."escalade" е френска дума и означава изкачване...имам златен медал от френската, може да се провери...произнасянето е точно ескалад с меко д накрая... пак аман от разбирачи...

    Коментиран от #40

  • 30 Мангал Мангал

    0 0 Отговор
    Ако женицата беше забулена с черна бурка и черни ръкавици, така че, да и се виждат само очите, като на правоверните м...лки от пазарджишкото гето, тогава Всевишния можеше и да се смили, ама на...който не спазва "традициите"...
  • 31 Анчо

    0 0 Отговор
    Не съм сигурен, но сега би трябвало да му повдигнат обвинение за причиняване на смърт там по еди кви си членове, защото вследствие на алкохола в кръвта и катастрофата, която е предизвикал е починала жената...колкото и парадоксално да е ще го опандизят за непредумишлено към жена му :)
  • 32 Black Butterfly

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "abv":

    Да обаче няма да стане,да се криминализират такива неща , защото не е изгодно за много хора да съществуваме като нация,или поне да не сме чак 7-8 милиона.Както беше се изказала една т-------ка,"Вие българите,не ни трябвате повече от четири милиона".Та затова ни грабят морят и не правят каквото и да било за да се оправим,затова герб строят и обновяват така подготвят цялата държава да стане курортна и като почивна станция за пенсионерите от цяла Европа и отвсякъде където им е кеф да дойдат и имат пари за харчене.А ние четирите милиона ще сме им слугите,ще ни хвърлят жълтите стотинки, а бат ви Царулойко ще си празнува през година всеки следващ спечелен милион,от това че си е продал народа и родината,а можеше всички да работим заедно за България, да са добре и те и ние.Карайте и с 300 км/ч. ако искате и с бъчвата до вас,те това чакат да се избием.
  • 33 гост

    0 0 Отговор
    Няма Закони за такива отайки бизнесмени ! Боклуци ! Да го осъдат за убийство ! ДО ЖИВОТНА ПРИСЪДА ! И повече пиян няма да кара !!!
  • 34 Кобрата

    0 4 Отговор

    До коментар #24 от "Връзкар":

    Ако ще да си сложи не 6 осмици, а 60 пак ще си е същият б......к.
    Една табела не те прави човек, какво значение има какъв е номерът?
    На пътя всички сме равни независимо дали караш Лада, Москвич, Вартбург или Кадилак...
    Пари може да има много, но в главата е кух като лейка, без грам мозъчен багаж. Как може да се напиеш като свиня и да се качиш да караш? Да не би да си е мислил, че като има джип с много екстри и скъпа табела, това ще го пази от инциденти?
    Сега е загинала жена му, а той не, но това е знак от Аллах, че ако продължава по същия начин, следващият ще е той.
    Заради такива самоуверени пишман шофьори като АГО-ти Кешиф стават белите и страдат невинни хора и стотици, дори хиляди семейства биват почернени. Просто Бог да ни пази от такива б.....и като него.
    Ама то и Аллах ще вдигне ръце от него и ще вземе да го прибере
    Добре, че няма други пострадали!!!

    Коментиран от #36

  • 35 313

    0 1 Отговор
    джипът „Cadillac” ????? - Jeep никога не е имал модел Cadillac.
    На снимката е SUV Cadillac Escalade.

    Коментиран от #41

  • 36 vasik atanasova

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "Кобрата":

    няма равни това е КАДИЛАК ЕСКАЛЕЙД струва 150 или 160 хиляди
    жените се намокрят като го видят
    голямо и внушително ЖИВОТНО с двигател 6. 2 V8

    Коментиран от #37

  • 37 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "vasik atanasova":

    Ами ок, щом си готов да жертваш живота си за 2 тона ламарини, прав ти път, но не замесвай останалите. Трепете се по канавките, в дърветата, трошете мантинели и се хвърляйте откъдето ви е кеф, но не карайте невинните да страдат. материалисти
  • 38 шофьора

    0 0 Отговор
    А може окаже че навремето е ял и пил с Доган 250 работници това е голям глас за ДПС
  • 39 Шофьора

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "sergo":

    2,32 промила не са две уискита, а по към литър. Лошото е, че срещу него по закона на гадостта винаги е някой невинен човечец, и то със семейството си. АМАН от пияни бизнесмени
  • 40 САЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "гостът":

    Алоооооо златния медалист джипа е USA къде го четеш на френски, или и в америка са прописали на френски. Продължавай с фукнята, че по ти се получава
  • 41 619

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "313":

    ДА ТИ ИМАМ ПРОБЛЕМА