Last news in Fakti

25 Ноември, 2015 12:05 920 0

Румънски шофьор на съд заради подкуп на пътни полицаи

  • румънски-
  • шофьор-
  • съд-
  • заради-
  • подкуп-
  • пътни-
  • полицаи

Повдигнато му е обвинение

Румънски шофьор на съд заради подкуп на пътни полицаи - 1

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу Константин Лунгулеску за това, че предложил пари на пътни полицаи, за да не му съставят акт за допуснато нарушение по Закона за движение по пътищата (ЗДвП). На Лунгулеску му е повдигнато обвинение.

Извършителят управлявал ТИР ”DAF”, като се движил по Околовръстното шосе на гр. София. Пътни полицай спрели камиона, тъй като забелязали, че криволичи по пътното платно. Установили, че водач е Константин Лунгулеску, който силно миришел на алкохол. Той бил поканен да се качи в патрулния автомобил, за да бъде изпробван с дрегер. След като видял, че резултатът е положителен, Лунгулеску бръкнал в един от джобовете си. Извадил банкноти на стойност 155.00 евро. Веднага след това, без да казва нищо, пуснал парите в поставка за чаши между предните седалки на полицейския автомобил. После използвал думата  ”Окей ” пред намиращите се в колата двама полицай и им направил знак, че си иска документите.

Лунгулеску бил незабавно задържан. Предстои насрочване на делото от СГС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА