Last news in Fakti

18 Декември, 2015 12:12 2 774 2

Пиян шофьор катастрофира, по чудо остана жив

  • пиян шофьор-
  • катастрофира-
  • остана-
  • жив

Инцидентът е станал на главен път Силистра – Шумен и остана невредим

Пиян шофьор катастрофира, по чудо остана жив - 1

Пиян шофьор се вряза в мантинелата, по чудо остана невредим. Малко след 21 ч. в дежурната част на областната дирекция Шумен бил получен сигнал, че на пътя Силистра- Шумен водач на лек автомобил "Mercedes" е катастрофирал.

На място веднага е изпратен екип. Установено било, че Г.Б., на 26г. от София пътувал по главния път, близо до община Хитрино, загубил контрол над лекия автомобил “Mercedes Е 230”. След това навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил в крайпътна мантинела. Мантинелата преминала през средата на автомобила, водачът продължил да се движи още няколко метра напред, като изкъртил няколко колчета. Г.Б. обаче не е пострадал. 

Униформените тествали водача с дрегер, който отчел 1.99 промила в издишания въздух. Отказал е да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Работата по образуваното производство за  престъпление по чл. 343 “Б” от НК продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Точно 7 статии по-рано, бяхме известени за въпросния ястреб.
  • 2 abv

    0 0 Отговор
    Докато не се криминализира управлението на МПС с алкохол и то с ефективни присъди ей такива боклуци ще продъалжават да си карат безнаказано и ще продължават да убиват невинни хора.Почвам да си мисля ,че в тази наша държава на някои хора по горните етажи на властта не им е угодно да гласуват такива закони с ясното съзнание ,че те или техни роднини са редовни нарушители точно в частта с употребата на алкохол.