20 Декември, 2015 20:50 14 054 24

Синовете на Ценко Чоков замесени в пореден случай на побой

  • синове-
  • побой-
  • ценков чоков

Пореден побой с участието на синовете на скандалния кмет на Галиче - Ценко Чоков. В два часа миналата нощ в заведение в Бяла Слатина е възникнал скандал между две компании. В резултат Мартин и Спас Чокови са пребили 29-годишен мъж, съобщи bTV.

Пострадалият е настанен с комоцио и наранявания в хирургията на местната болница. Той е дал показания пред полицаи.

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда, потвърди за bTV окръжният прокурор на Враца Десислав Начков.

Разпитани са свидетелите на побоя и са иззети веществени доказателства. В ранният следобед обаче младежът сам е напуснал болницата с обяснението, че е бил заплашен. Впоследствие се е отрекъл и от показанията си.

Утре той ще бъде разпитан пред съдия. Според говорителя на областната дирекция на полицията, биячите са задържани за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    6 0 Отговор
    Тези скапани мутри няма ли кой да ги спре или на никой не му пука.Бащата още живее във 90-те и като гледам никой не му пречи.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гено

    2 0 Отговор
    тия ганьовци им трябва як бойй !!!!!
  • 4 Plodviv

    4 0 Отговор
    Тая държава реве за диктатура, никаква демокрация не ни трябва тук!

    Коментиран от #10

  • 5 Българин

    4 0 Отговор
    Абе този кмет-терорист няма ли да го бутнат в затвора заедно с синовете му докато не са убили някого!
  • 6 хх

    1 0 Отговор
    Ценков или Чоков, миме ?

    Коментиран от #8

  • 7 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ТОЗИ ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПЯТ
    ДА СЕ ПРАВИ НА МАФИОТ
    КАЛАЙКА
  • 8 Чоки

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "хх":

    Какво значение има дали е Ценков или Чоков ? Мислиш ли че освен тебе некой се интересува ?
  • 9 mediator37

    0 0 Отговор
    Бащата оре няколко хиляди декара земеделска земя и всяка година само от субсидиите може да си купува по една нова Х6 -ца и по един прокурор. Типичен пример на партокрация- забогатял от властта.
  • 10 Бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Plodviv":

    Точно ..
    Демокрацията е хубаво нещо но не и за разхайтена България
    Сега който има пари да си купи пост той управлява
    От мен ако зависи бих пратил целия парламент и половината кметове да дялкат камъни както някога е било, повечето камъни за къщи и огради са дялкани от такива мошеници и не на празно са затваряни там
  • 11 чичо

    0 0 Отговор
    Познайте дали сега продажната прокуратура, во главе с оня освинкания, дали ще намери повод да повдигне обвинения и да докара нещата до осъдителна присъда!!! Познайте дали продажните ченгета не участват в натиска срещу пребития и дали нямат пръст в отказа му от първоначалните показания!
  • 12 аууу

    0 0 Отговор
    Боко Чоков кога ще спре Ценко Чоков?
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    щом се е отрекъл от показанията си, най вероятно Чокови не са виновни, нали демокрацията изисква правилото "Невинен до доказване на противното" а и трябва да си много тъп за да се закачаш с боксьори ....
    имаш пари имаш и власт, това е от хилядолетия, вие след като сте бедни само Ви остава да сте злобни
  • 14 неутрален

    2 0 Отговор
    Ценко Чоков върви по пътя на своя лидер - Тиквока, както единия е недосегаем така и другия. Най-големата партия, както казва Тиквока, ги "бие ме" всичките на всички избори. Нека това да го разбира ме в прек и преносен смисъл. Същите безчинства се правят от кмета и синоветте му с пребитият човек от с. Чомаковци. Тиквока не вижда ли своя долен електорат, за който плаща и то от наще пари, е нека да убият няколко човека и Чокови и от други фамилии измет на Тиквока и имаме перфектната демокрация по управлението на Тиквата.
  • 15 до 13

    2 0 Отговор
    Не се изискват пари, а сърце!!! Цената на един куршум в нечия манерка струва 60 стотинки! И този момент ще дойде скоро, а и не съм чул за много боксьори да са издържали на 9 милиметров! Така, че не бъди спокоен с кирливите ти пари! Арабите са го измислили и още по-евтино, с ножката даже и 60 стотинки не струва нечий живот!!! Ясно?
  • 16 Волен Сидеров

    2 0 Отговор
    а вие се притеснявайте ,че карат с по 156 км в час на ограничение 50 --в тази държава колкото си по арогантен и нагъл -толкова си по недосегаеем -да живеее мафията + държавата и+съдебната система-скоро ша са опрайм не губете к.р.ж
  • 17 Мърди сте

    2 0 Отговор
    Нема ли кой най-накрая да го избие това семейство бе, .аси и мърдите....
  • 18 гост

    2 0 Отговор
    същите като баща си. Крадат субсидии от европа които народа плаща . Държава управлявана от гробарската партия на БОКО тиквата спечелила срещу 70 лева на глас е обречена!!!
  • 19 защо лъжеш

    0 1 Отговор
    не помня да е бил кандидат на ГЕРБ а точно обратното на ДПС
  • 20 лъва

    0 0 Отговор
    .аси мъжкарите!!!!тва тия момчита яко бахтът ве.Ам той като се замислиш що пък да не го правят като има един куп сърсеми тука дето само се възмущават пък нищо не правят по въпроса и само идеи ръсят.Ами така е в днешно време в нашата мила родина едни карат поршета а други ходят с празни портмонета а докато един строи мол народа ходи гол.За това господа коментатори изхода е терминал 2 щото тук ситуацията стана много сложна и тия бандити ще ни довършат ако не решим да вземем нещата в свои ръце и да обърнем ситуацията в наша полза.
  • 21 Bucata

    0 0 Отговор
    Скоро време кмета ще реве много, а ма наистина много..
  • 22 mediator37

    0 0 Отговор
    Да, интересен въпрос зачекна един от долуизказалите се. Дали цацаратурата , при пребит човек, при многобройни други свидетели, при камери и т.н. ще повдигне обвинение и ще успее да докара делото до осъдителна присъда, да което , междувпрочем получава заплата. Най-важното е, че средната телесна повреде е престъпление от общ характер и се преследва автоматично от прокурора, а не по тъжба или оттеглена тъжба на пострадалия. Щото утре Чокови като убият човек и трупът не подаде жалба, значи ли, че прокуратурата и полицията няма да работят ?
    Прокурорчетата на безопасна игла като Волен Сидеров и на умряло куче нож вадят, а на мутрите мяукат.
  • 23 пламен

    0 0 Отговор
    Е ще стане както обикновено, НЕ СЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ и в случая ДЕЛО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ. Въпреки, че ако битият си оттегли показанията, то в крайна сметка какво да направят, влиза се в филма в който битият или ще яде пак бой, или трябва да го затворят за лъжесвидетелстване, като няма доверие в полицията.... но затова според мен вината не е в полицаите, когато държавата е прогнила тотално от горе. Бойко какво, При нас щом няма политици в затвора, значи всички са честни, вие какво искате. По същата тази причина дето няма корупция, с цел усвояване пари от европа / наши си пари / се строят само магистрали, щот там схемата е отъпкана. И какво факт е че всички пътища НА БОЙКО , им се налага ремонт през няколко години, но тъй като европа е дала пари за тях, тя ще иска примерно 20 години те да са наред, защото така си е в европа. Е кой ще плаща ремонтите. Докато Корупцията е водеща сила в една държава , няма оправия
  • 24 до 15 от 13

    0 0 Отговор
    керливи некерливи като ги нямаш как ще си платиш прокорора после, 60 стинки било оловото , а прокорра ще ти струва 20К , но понеже си сърцат и не много умен ще си откесиш във Врачансия