Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 12:45 1 626 0

Внук блудства с баба си и я обира

  • блудства-
  • изнасилва-
  • баба-
  • внук

На 4 октомври в ОДМВР Габрово е получен сигнал, че е намерена в дома си в безпомощно състояние 70-годишна жена от габровско село, съобщиха от полицията в града.

От извършената проверка от служители на РУ “Полиция” Габрово е установено, че на същата дата, около 16.30 ч, внукът й, използвайки сила, я привел в безпомощно състояние, извършил блудствени действия с нея и й отнел два мобилни телефона, златни накити и 34 лв, след което се укрил. След проведени неотложни заградителни мероприятия, около 21.30 ч същият е задържан в района на кв. Младост в Габрово.

За извършителя има данни, че употребява наркотични вещества. 22-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа, като са предприети действия за искане на постоянна мярка “задържане под стража”. По случая в РУ “Полиция” Габрово е образувано досъдебно производство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА