Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 22:02 4 041 0

Убиец-психопат нападна с нож магазинерка

  • пловдив-
  • психопат
Убиец-психопат нападна с нож магазинерка - 1
Архив

60-годишен мъж с психични отклонения, излежал 19-годишна присъда за убийството на баща си, е задържан тази сутрин, след като е намушкал многократно с нож продавачка в магазин за хранителни стоки в Пловдив.

Инцидентът е станал сутринта на ул. „Луда Яна”, съобщиха от пресцентъра на областната полиция.

Чавдар Каменов поискал пари от 45-годишната магазинерка Ина Милева, но след като тя отказала, извадил нож и започнал да реже ръцете й. Тя се свлякла на земята, а той продължил да я ръга в краката. В този момент влязла жена с малко дете, която при вида на окървавената продавачка се разпищяла. В този момент Милева успяла да натисна паник-бутона.

Каменов се стреснал и хукнал, размахвайки ножа. Няколко мъже го подгонили и успели да го задържат до идването на полицията, въпреки че извадил втори нож.

Преди 20 години в дома си мъжът отрязал главата на баща си и я сварил в тенджера. След това изхвърлил трупа му от четвъртия етаж, пише „Труд”.

Каменов бил осъден, но лежал в болницата за психично болни към затвора в Ловеч. Излязъл преди 2-3 години.

Каменов е разведен, има голяма дъщеря.

Като по чудо магазинерката е в добро здравословно състояние, макар и в шок. След оказана медицинска помощ, тя е била изписана за домашно лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА