Last news in Fakti

21 Януари, 2016 13:28 1 347 1

Съдят мъж, опитал да убие брат си

  • съдят-
  • мъж-
  • опитал-
  • убие-
  • брат

Обвиняемият е с взета постоянна мярка за неотклонение задържане под стража

Съдят мъж, опитал да убие брат си - 1

Окръжна прокуратура – Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу 24-годишен мъж за опит умишлено да умъртви брат си, съобщиха от прокуратурата.

Обвинението срещу Бахтияр М. е за това, че на 24 ноември 2015 г. в с. Ясен, обл. Плевен се е опитал умишлено да умъртви Илиас К. на 20 години, като действието било довършено, но не са настъпили исканите от него последици.

Бахтияр живеел в с. Ясен. На 24 ноември 2015 г. той отишъл в гр. Плевен да даде кръв срещу заплащане. За това получил 20 лв. и се върнал обратно в селото. Там той, придружен от свой приятел купили вино с изкараните пари и заедно се прибрали в дома на обвиняемия. По-късно при тях дошъл брат му Илиас придружен от няколко приятели. Всички се веселили и употребили значително количество алкохол. Преди полунощ между двамата братя възникнал конфликт за шише ракия. Бахтияр се ядосал и решил да убие брат си. Взел от масата кухненски нож и нанесъл удар с него в гърба на Илияс, след което невъзмутимо отново седнал на мястото си и продължил да пие алкохол. Пострадалият бил откаран в Спешна помощ, опериран по спешност и в резултат на оказаната му медицинска помощ животът му бил спасен.

Разследването е приключило за по-малко от два месеца. Обвиняемият е с взета постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Окръжен съд Плевен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ох котйо

    0 0 Отговор
    Анджи тука ме смля с тая новина