Last news in Fakti

1 Февруари, 2016 16:16 1 129 1

Обвинение за мъж избил зъб на друг след футболен мач

  • обвинение-
  • мъж-
  • избил-
  • зъб-
  • футболен-
  • мач
Обвинение за мъж избил зъб на друг след футболен мач - 1

Районна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт срещу Янко К., на 30 г., за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от прокуратурата.

Янко К. е предаден на съд за това, че на 10 октомври 2015 г. чрез нанасяне на удар с крак в областта на главата е избил зъб на 37-годишен мъж, с което предизвикал затрудняване на дъвченето и говоренето на пострадалия.

Обвиняемият се занимавал със земеделие, като в свободното си време играел футбол в местния аматьорски отбор. На 10 октомври 2015 г. от 16 часа била насрочена среща между тимовете на село Стрелци и село Пъдарско, област Пловдив, на стадиона в  Стрелци. След нейния край футболистите се прибрали в съблекалнята, за да се преоблекат, после отново излезли и отишли на трибуните при привържениците си. Между феновете на футболните отбори възникнал конфликт, в който се намесили част от играчите. Сред тях бил и Янко К. По това време там се намирал пострадалият. Той видял, че възникнал конфликт между негов познат,  Янко К. и още един футболист от отбора на село Пъдарско. Опитал се да го преустанови, като се приближил към спорещите, за да ги успокои. В това време част от привържениците на двата отбора започнали да се блъскат помежду си. В суматохата пострадалият паднал на земята. Тогава Янко К. се приближил към него и без причина му нанесъл удар с крак в областта на главата. Трима души станали свидетели на инцидента. Конфликтът между феновете бил прекратен. Пострадалият установил, че от удара му е избит долен десен зъб. Той посетил болница и изкарал съдебно - медицинско удостоверение.  

Установено е, че Янко К. и пострадалия не са имали неуредени лични отношения и конфликти. Деянието е извършено по хулигански подбуди – на обществено място и в присъствието на много хора, както и с пренебрежение на установените правила, закрилящи добрите нрави, честта и достойнството, пише в обвинителния акт.

Янко К. не се е признал за виновен. В хода на проведеното разследване са извършени всички процесуално-следствени действия, които подкрепят фактическата обстановка – разпити на свидетели, съдебно - медицинска експертиза и др. Предстои Районен съд - Пловдив да насрочи съдебно заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ ГО ИЗПРАТЕТЕ ДА СЕ ПЪРЖИ ТОЗИ НАРКОМАН !!!