Last news in Fakti

25 Март, 2016 09:27 1 605 0

Трилър като на кино: Мокра поръчка заради наследство за милиони

  • трилър като на кино-
  • мокра поръчка-
  • наследство-
  • милиони-
  • иванка ройдова

Дъщерята на арестуваната за готвено убийство: Майка ми нямаше мотив да убие вуйчо ми

Задържаха 66-годишна жена от пловдивското село Брани поле за планиране на отвличането и убийството на собствения й брат и петима негови близки. Причината – солидно наследство, от което Иванка Ройдова нямала дял. Арестуваната търсила килъри, които да убият нейния 70-годишен брат и семейство му - съпругата му, дъщеря му, зет му и двете им деца на 8 и 16 години. 

Екип на „Здравей, България” от Нова телевизия отиде в дома на Иванка Ройдова, където се срещна с дъщеря й Жана, която също е била задържана заедно със съпруга си. Първоначално са им повдигнали обвинение за съучастие в приготовлението на убийството. По думите на Жана майка й не е планирала подобно престъпление.

"Борбата й не беше с вуйчо ми и не знам защо до този момент никой не споменава името на Недялка Бързакова, която беше гледачка на дядо ми, който беше болен от Алцхаймер. От гледачка тя се превърна в единствен наследник след неговата смърт на цялото му имущество, което е много над 5 милиона долара”, разказа Жана.

"Тя се възползва от болестта му и го накара да подпише документ, в който става единствен наследник на цялото му движимо и недвижимо имущество. Тази жена и до ден днешен управлява наследството на дядо ми. Когато ние разбрахме, започна разговор между майка ми, леля ми и вуйчо ми. Вуйчо ми от своя страна е сключил споразумение с нея и са разпределили завещанието”, обясни още Жана.

"Майка ми няма мотив, защото тя не може да притежава фондовете, защото те се разпределят от Недялка Бързакова, която дори и след смъртта на вуйчо ми нямаше да ги даде на леля ми и майка ми”, поясни тя.

Днес съдът в Пловдив ще гледа мярката на Иванка Ройдова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА