Last news in Fakti

25 Март, 2016 11:07 1 044 0

Искат постоянен арест за жената, поръчала убийството на 6-ма роднини

  • иванка ройдова-
  • постоянен-
  • арест-
  • жената-
  • убийството-
  • роднини-
  • поръчала
Искат постоянен арест за жената, поръчала убийството на 6-ма роднини - 1

Днес, Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иванка Ройдова, на 66 г., привлечена като обвиняема по досъдебно производство за приготовление към отвличане и приготовление към убийство, съобщиха от прокуратурата.

До момента е установено, че през март 2016 г. в района на гр. Пловдив и околните села Иванка Ройдова е извършила приготовление към отвличане с користна цел спрямо 70-годишният си брат, и приготовление към убийство на шест лица – брат си и неговите наследници, включително и две деца – на 8 г. и на 16 г.

Целта на отвличането е била брат й да бъде принуден да подпише предварително изготвен договор, с който да й прехвърли правата си върху фондове в САЩ, наследство от техния баща. За да бъде сигурна, че ще придобие всички средства, тя е поръчала убийството на брат си и негови наследници.
До момента с категоричност не е установено предположението на Иванка Ройдова дали нейния брат и сина му са единствените наследници на покойния им баща или са посочени други лица, включително и обвиняемата.

Окръжен съд-Пловдив ще заседава днес по искането на прокуратурата за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА