31 Март, 2016 13:22 1 387 1

Пуснаха поръчилата 6 убийства под гаранция от 7000 лв.

  • иванка ройдова-
  • пуснаха-
  • поръчила-
  • убийства-
  • гаранция

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване

Пуснаха поръчилата 6 убийства под гаранция от 7000 лв. - 1
Снимка: trafficnews.bg

Пловдивският апелативен съд измени мярката за неотклонение взета по отношение на Иванка Ройдова от „Задържане под стража“, в „Парична гаранция” в размер на 7000 лв., съобщиха от прокуратурата.

Срещу нея са повдигнати две обвинения за това, че през месец март 2016 г.  в различни населени места в района на обл. Пловдив е извършила приготовление към отвличане с користна цел на брат си – Стойчо Ройдов, като е намерила съучастник (извършител - служител под прикрие) и е създала условия за извършване на намисленото престъпление преди да е започнало неговото изпълнение; Както и за това , че през същия период и в същите населени места в обл. Пловдив  е извършила приготовление към убийство с користна цел на общо шест лица - брат си и негови близки родственици, като е намерила съучастник (извършител – служител под прикритие) и е създала условия за извършване на намисленото престъпление преди да е започнало неговото изпълнение.

Апелативният съд намери, че доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че тя е извършила деянията, в които е обвинена. Съдът прецени обаче, че не е налице реална опасност да се укрие или да извърши престъпление, ако спрямо нея бъде взета по-лека мярка.  

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редактор

    0 0 Отговор
    "Поръчилата"!!! Ползвайте ги тия редактори уважаеми господа "журналисти"