31 Март, 2016 11:19 1 128 0

Треньор на деца и още трима мъже набирали жени за секс услуги

  • треньор-
  • деца-
  • трима-
  • мъже-
  • набирали-
  • жени-
  • секс услуги

Седем проституиращи жени, които са „работили“ с престъпната група, са дали свидетелски показания

Треньор на деца и още трима мъже набирали жени за секс услуги - 1

На 26 март 2016 г. Специализираната прокуратура повдигна обвинения срещу четирима участници в организирана престъпна група, създадена с цел финансово облагодетелстване от сексуална експлоатация на жени, съобщиха от прокуратурата.

Членовете на групата са задържани на 26 март 2015 г. при специализирана операция на ТСБОП – Пловдив, Пазарджик и Смолян под ръководството и надзора на Специализирана прокуратура.

Обвинения са повдигнати на ръководителите на групата Рангел Карачанов и Владимир Гърков и на участниците Христо Георгиев и Антон Пирозов.

Според събрание до момента доказателства групата е била създадена от Гърков и Карачанов през есента на 2014 г., още когато двамата работели като таксиметрови шофьори. Те набирали момичета, определяли тарифите им за сексуални услуги, делели с тях наполовина заработеното и им осигурявали клиенти. Гърков, както и участниците в групата Георгиев и Пирозов, лично транспортирали жените по адреси или ползвали услугите на определени таксиметрови шофьори. Седем проституиращи жени, които са „работили“ с престъпната група, са дали свидетелски показания, в т.ч. пред съдия от Специализирания наказателен съд.

По същото дело на Карачанов е повдигнато обвинение за държане на високо наркотично вещество (амфетамин). Той е осъждан за изнасилване през 2001 г. на 3 години и 6 месеца лишаване от свобода ефективно. До задържането си на 26 март 2016 г. пък Антон Пирозов е треньор по волейбол на деца.

На 28 март 2016 г. Специализираният наказателен съд уважи искането на Специализираната прокуратура за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на четиримата участници в групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА