Last news in Fakti

31 Март, 2016 18:03 2 199 7

Пътен рецидивист блъсна момиче

  • пътен-
  • рецидивист-
  • блъсна-
  • момиче

Инцидентът е станал на пешеходна пътека в Монтана

15-годишно момиче беше блъснато на пешеходна пътека в Монтана, съобщиха от полицията в града.
Инцидентът е станал в 14 часа днес на едно от най-натоварените кръстовища в града.

Момичето е откарано в болница със счупена ръка и рана на ръката. Предстои да й бъде направена спешна операция на корема.

След като я е блъснал, водачът на „Volkswagen Passat“ се е ударил в други две коли -  „Peugeot“ и „Ford“.

Виновникът за инцидента е 27-годишен мъж от Монтана. Срещу него има 15 наказателни постановления за различни пътни нарушения. През 2011 г., като неправоспособен водач, е блъснал 64-годишен мъж, избягал е от местопроизшествието, а пострадалият е починал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жжжжжжжжжжж

    3 0 Отговор
    ДА ПОДЧЕРТАЕМ КОЛКО СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА ПОЛИЦИЯТА.
  • 2 Декоратор

    3 0 Отговор
    Този е за ,,орден СТАРА ПЛАНИНА''
  • 3 Кофата

    2 0 Отговор
    Е ДОБРЕ ДЕ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА ГО БУТНАТ ТОЗИ В ЗАТВОРА ЗА 20 ГОДИНИ?
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    А след като е блъснал човека(който по-късно е починал)и е избягал(докато е бил и без книжка)защо не е в затвора, най-малкото за убийство по непредпазливост. Било е установено, че той е извършителят, е тая прокуратура и тоя съд какво чакат, да утрепе още няколко човека ли, както замалко е щяло да стане сега. Ама да не са случайни хора, а техните деца - на прокурори и съдии, че да им дойде акъла в тъпите кратуни.
  • 5 hahav

    2 0 Отговор
    Ами май ако от блъснеш някого и избягаш си или ненормален или ( опериран от съвест субект) ... Но в никакъв случай не можем да кажем , че става човек . Само да питам кой дава книжки на маймуни ? Ами ако дядото е бил жив или е имал шанс да оживее ??? За какво става въпрос за непредумишлено или умишлено действие . Добре ,че момичето има късмет.
  • 6 гост

    2 0 Отговор
    Когато утрепе детето или бащата на някой депутат,или министър тогава,ще иде в затвора!
  • 7 Пацо

    3 0 Отговор
    Ами след като има 15 нарушения и дори убийство на пътя и си кара колата необезпокояван от никой не трябва ли родителите на момичето да го намерят и да му пръснат мозъка?