Last news in Fakti

12 Април, 2016 04:00 1 239 0

Задържаха трафикант на дрога

  • задържаха-
  • трафикант-
  • дрога

Той е направил опит да пренесе от Турция в България 4,724 кг. хероин

Задържаха трафикант на дрога - 1

По искане на Окръжна прокуратура-Ямбол, съдът задържа за под стража Александър Иванов. 22-годишният мъж е обвинен за това, че на 6 април 2016 г. в 16 часа, на ГКПП „Лесово“, направил опит да пренесе от Турция в България, високорисково наркотично вещество (4,724 кг. хероин), за което нямал разрешително.

Наркотичното вещество, което е открито при митническа проверка в тайник на управлявания от Иванов лек автомобил „Mercedes“, е било съхранявано в 5 пакета.

Според прокурора, са налице достатъчно доказателства, за да бъде направен обоснован извод, че Иванов е извършил престъпното деяние. Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че съществува възможност Иванов да се укрие или да извърши ново престъпление. Тази възможност се обуславя от предвидената в закона тежест на наказанието за подобно престъпление.

Съдът се съобрази с мотивите на прокурора и определи мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Иванов.

Определението на Окръжен съд – Ямбол подлежи на обжалване пред Апелативен съд Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА