6 Юли, 2016 18:23 1 135 1

6 години затвор за Оскар Писториус

  • оскар писториус-
  • присъда-
  • затвор

Атлетът бе осъден за убийството на приятелката си Рийва Стеенкамп

Звездата на параолимпийското движение Оскар Писториус беше осъден на 6 години затвор за убийството на своята приятелка Рийва Стеенкамп, съобщи Би Би Си.

Писториус простреля Стеенкамп през 2013 г. Той заяви, че я е помислил за крадец и за това е стрелял по нея с пушка.

През 2014 г. той бе осъден на 5 години, а впоследствие му бе позволено да излежи присъдата си в луксозната вила на чичо си в Йоханесбург.

След обжалване от страна на прокуратурата, Писториус бе признат за виновен в предумишлено убийство в края на миналата година. От там настояваха той да получи 15-годишна присъда. Той вече излежа една година в затвора, като няма да му бъде позволено отново да лежи в домашни условия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    0 0 Отговор
    Този боклук трябва да лежи до края на мизерния си живот в затвора
    !