Last news in Fakti

14 Юли, 2016 10:23, обновена 14 Юли, 2016 12:08 1 840 3

Екшън в Благоевград, барикадирал се стреля, арестуваха го

  • екшън-
  • благоевград-
  • барикадирал се-
  • стреля-
  • арестуваха го

Преди минути стрелецът от улица "Крушево" в Благоевград бе арестуван след истински екшън. 22-годишният млад мъж направи опит да избяга, но бързо бе задържан от ченгетата. В това време негови родственици, които ревностно го защитаваха погнаха с метла полицаите и журналистите на място, съобщи "Струма".

В крайна сметка екшънът приключи с белезници за 22-годишния, от който цяла нощ кварталът не спа. Припомняме, че тази нощ повече от 3 часа той стреля, изпотроши прозорци, над 40 куршума полетяха в съседските апартаменти.

Случаят бе като на война, разказаха потресени благоевградчани. Това не е първото му изстъпление. Съседи разказват, че младежът е цар на нощните запой със силна музика и стрелба. Освен това е страшно агресивен и заплашвал комшиите със саморазправа, палежи, побоища. Случаят вдигна на крак полицията, която започва работа с арестувания.

Според МВР задържани са двама мъже от Благоевград, след като рано тази сутрин в централната градска част бяха чути изстрели. Няма пострадали. Сигналът за стрелба във въздуха в района на ул. „Крушево“ е получен в полицията около 5.30 часа. Служителите на реда установили адреса, откъдето е стреляно, вероятно с газов пистолет. Скоро след това са задържани двама мъже – на 26 и на 27 години. Предстои да бъде изяснена съпричността към произведените изстрели, най-вероятно след употреба на алкохол, както и да бъдат изяснени фактическата обстановка и обстоятелствата по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TEXEPAH

    0 0 Отговор
    TX1626XA ?
  • 2 Tashunko

    1 0 Отговор
    ...негови родственици, които ревностно го защитаваха погнаха с метла полицаите и журналистите...

    Толкова ли е трудно да ви се обърне езика, пардон клавиатурата да кажете/напишете, че става дума за цигани
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Какви куршуми като преди малко даваха по телевизията, че е стреляно с газов пистолет и човекът е празнувал годежа си?
    За евтина сензация и майка си ще продадете, подлоги!!!