Last news in Fakti

3 Август, 2016 15:16 1 759 0

Разбиха група за разпространение на наркотици

  • разбиха-
  • група-
  • разпространение-
  • наркотици

При акцията са задържани седем мъже

Разбиха група за разпространение на наркотици - 1

Разбиха организирана престъпна група за разпространяване на наркотици, съобщиха от МВР.

Полицейските действия по досъдебното производство под ръководството и надзора на Специализираната прокуратура са предприети от служителите от отдел „Наркотици“ – ГДБОП, съответния сектор в ГД „Национална полиция“ и териториалното звено за борба с организираната престъпност към ОДМВР-София.

В хода на акцията на 29 юли те задържали петима мъже от Самоков – Х.С./25г./, Р.М./26г./, Б.Г./33г./, Й.Д./24г./ и И.О./31г./.

При процесуално-следствените действия са претърсени автомобили и домове, ползвани от петимата, откъдето са иззети мобилни телефони и СИМ карти, различни количества вещества, реагирали при експертизите на амфетамин и марихуана.

В процеса на разследването принудително са били доведени още двама мъже от Самоков – П.Г. /38г./- криминално регистриран, организатор на престъпната група, и М.М./25г./, които са задържани на 1 август. На четирима от тях са повдигнати обвинения.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА