Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 14:01 1 592 0

С белезници са двама, обрали съквартиранта си

  • софия-
  • задържани-
  • обирджии-
  • съквартирант

На ГКПП – Капитан Андреево е задържан укрит в автомобил турски гражданин

 В 11.30 часа на 18 октомври  чрез телефон 112 в Главна дирекция „Гранична полиция” е получен сигнал от 22-годишен български гражданин от Севлиево. Той и двама негови сънародници живеели в Мейдстоун, Англия. Същата сутрин съквартирантите му Х.А. /19 г./ и връстникът му Т.Н. от Разград пътували за България. Момчето с учудване установило, че от стаята му са изчезнали лаптоп, два мобилни телефона, слушалка и ключовете за апартамента му в Севлиево. Благодарение на навременния сигнал дежурният в ГДГП разпоредил да се извърши проверка на двамата, пристигащи с полет от Лондон в 12.20 часа. В багажа им били открити обявените за откраднати вещи. двамата обирджии са задържани, работата по случая продължава.
Снощи към 20.00 часа на ГКПП – Капитан Андреево пристигнал за влизане в страната лек автомобил „Рено”, управляван от турския гражданин М. Д./24 г./ С него за Германия пътували жена с двегодишно дете. При извършената проверка на автомобила между седалките, покрит с одеало, е намерен турският гражданин Р.Д./20 г./ Граничните полицаи установили, че е братовчед на шофьора. Той е задържан заедно с пълнолетните пътници, детето е настанено в специализирано помещение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА