Last news in Fakti

12 Септември, 2016 02:29 12 128 1

Четвърти труп за седмица в Бургас

  • четвърти-
  • труп-
  • седмица-
  • бургас

Граждани, минаващи по улицата, са видели свлечения на земята мъж

Четвърти труп за седмица в Бургас - 1

Четвърти труп на клошар беше открит на улица "Цариградска" 43 в Бургас, съобщават от burgas.utre.bg.

Граждани, минаващи по улицата, са видели свлечения на земята мъж. Те веднага са сигнализирали в полицията. На мястото има полицейски патрули. Полицаите ще проверяват дали мъжът не е от "Комлука", тъй като по информация на "колеги" на клошаря починалият живеел там. От полицията потвърдиха за инцидента.

Трупът ще бъде изпратен в "Съдебна медицина" за аутопсия.

Адресът, където е открит клошаря, се намира в близост до пазар "Краснодар". Всеизвестно е, че този район по всяко време на годината е обитаван от скитници.  Те тършуват из кофите и изчакват затварянето на пазара, за да се хранят с останките от бракуваната и изхвърлена продукция.

Тук често стават пререкания между клошарите. В повечето случаи те са пияни и просят. Някои дори безпричинно проявяват агресия към нищо неподозиращите хора. Живеещите в района знаят това и обикновено ги заобикалят, за да не станат неволни жертви.

През летните месеци броят на клошарите тук нараства, тъй като към местните се присъединяват и гастролиращи. Рядко обаче може да се види патрулиращ полицейски патрул, макар да се знае, че в този район се струпват повече клошари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.