Last news in Fakti

24 Септември, 2016 05:45 15 014 3

Мафията убива от разстояние

  • мафия-
  • снайперист-
  • убийство-
  • черна гора-
  • кокаин

Черногорски бандит беше ликвидиран от снайперист по време на разходка в затвора

Мафията може и да родена на Апенините, но и балканските бандити могат да се похвалят с редица зрелищни успехи. Известен рецидивист от черногорския град Котор беше застигнат от дългата ръка на престъпниците в... затвора.

Далибор Джурич бил ликвидиран по особено зрелищен начин, предава агенция Танюг. Мъжът е убит от снайперист по време на разходка в двора на затвора Спуж, информират черногорските медии. Простреляният бил откаран незабавно в болница, но скоро починал от раните си.

Джурич присъства в полицейските досиета като известен рецидивист. Той е член на така наречения Шкалярски клан. Далибор излежава присъда в затвора от октомври 2014 г. В буйното му ежеденевие фигурират няколко опита за атентати, но досега конкурентите не се бяха пробвали в затвора.

Полицията продължава разследването на това невиждано престъпление. Единственото сигурно до момента е, че то е дело на местни мафиоти. Недалеч от затвора е открит изгорял автомобил с италианска регистрация. Возилото най-вероятно е използвано от изобретателните убийци.

Кървавата война между мафиотските кланове в Черна гора продължава вече две години. Причината за нея е открадната в Испания пратка от 200 килограма кокаин в края на 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пастора

    0 0 Отговор
    При нас са много по-напреднали и убиват директно отвсякъде. Извадят пачка купят места на няколко депутата или партийни лидери и ни снесат ядовете централно от администрация. Ние мигновенно хващавме инфаркт или побеляваме като сняг или мозъците ни се смаляват без клетки от ядовете. Е, не умираме веднага, но за няколко години е фаект...гробищата са доказателството и емигрантите за това! А един приятел съученик заряза бизнеса с Интернет и веднага отвори правене на паметници. Сега ходи усмихнат кара нови джипове - ето колко ефективна е политиката на мафията тук. ... А тияс е гонят с пушкала?

    Коментиран от #2

  • 2 Еми Така Е

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "пастора":

    У нас сме имали ДС, училище за доносници, крадци, мошеници, убийци ......... затова така успешно ни ограбиха и изпотъпкаха, все пак са го учили 20-30 години
  • 3 ПЕРО

    0 0 Отговор
    Като на остров Аруба